Kroaci/ Ambasada i dorëzon bibliotekës së Zagrebit librat e dhuruar nga QBD

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Kroaci/ Ambasada i dorëzon bibliotekës së Zagrebit librat e dhuruar nga QBD

Ambasadori shqiptar në Kroaci Riza Poda gjatë ditës së sotme ka dorëzuar pranë Bibliotekës Qëndrore Shqiptare të Zagrebi librat e dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën. Librat ju dhuruan drejtueses së kësaj biblioteke Dorotea Kerni, e cila është njëkohësisht mësuese e gjuhës shqipe dhe prej vitesh jep kontributin e saj për të pasuruar bibliotekën me libra në gjuhën shqipe.

Gjatë takimit u diskutua mbi aktivitete të mundshme kulturore, si bashkëpunim i Ambasadës me Shoqatën Shqiptare të Grave “Drita”.

Qendra e Botimeve për Diasporën ka dërguar rreth 400 tekste mësimorë dhe plotësues për mësimin e gjuhës shqipe dhe njohjen e kulturës shqiptare.

Ambasadori shqiptar në Kroaci Riza Poda gjatë ditës së sotme ka dorëzuar pranë Bibliotekës Qëndrore Shqiptare të Zagrebi librat e dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën. Librat ju dhuruan drejtueses së kësaj biblioteke Dorotea Kerni, e cila është njëkohësisht mësuese e gjuhës shqipe dhe prej vitesh jep kontributin e saj për të pasuruar bibliotekën me libra në gjuhën shqipe.

Gjatë takimit u diskutua mbi aktivitete të mundshme kulturore, si bashkëpunim i Ambasadës me Shoqatën Shqiptare të Grave “Drita”.

Qendra e Botimeve për Diasporën ka dërguar rreth 400 tekste mësimorë dhe plotësues për mësimin e gjuhës shqipe dhe njohjen e kulturës shqiptare.

Ambasadori shqiptar në Kroaci Riza Poda gjatë ditës së sotme ka dorëzuar pranë Bibliotekës Qëndrore Shqiptare të Zagrebi librat e dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën. Librat ju dhuruan drejtueses së kësaj biblioteke Dorotea Kerni, e cila është njëkohësisht mësuese e gjuhës shqipe dhe prej vitesh jep kontributin e saj për të pasuruar bibliotekën me libra në gjuhën shqipe.

Gjatë takimit u diskutua mbi aktivitete të mundshme kulturore, si bashkëpunim i Ambasadës me Shoqatën Shqiptare të Grave “Drita”.

Qendra e Botimeve për Diasporën ka dërguar rreth 400 tekste mësimorë dhe plotësues për mësimin e gjuhës shqipe dhe njohjen e kulturës shqiptare.