Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

E mërkurë, 12 Maj, 2021
E mërkurë, 12 Maj, 2021

Greqi/ Konsullata Shqiptare në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar deri më datë 4 tetor 2020.

Shpërndarja e tyre do të bëhet çdo ditë nga e hëna në të enjte nga ora 09:00 deri në 16:00, si dhe ditën ë premte nga ora 09:00 deri në 14:00.

Për të gjithë ata që kanë bërë kërkesë për t’í marrë mjetet e identifikimit me postë duhet të dërgojnë kuponin e pasaportës në adresën e konsullatës: “Alvaniko Prokseneio”, Tsimiski 43, TK 54624, Thessaloniki.

Në kuadrin e masave dhe kufizimeve që janë në fuqi në shtetin grek kërkohet korrektësi maksimale gjatë paraqitjes në Konsullatë, të mos neglizhohen përdorimi i maskave dhe distancimi fizik.

Paraqitja në Konsullatë për tërheqjen e Pasaportave dhe Kartave ID është e detyrueshme sipas mbiemrit dhe ditëve, si më poshtë:

Ditë e Hënë

Me mbiemrin “A, B, C, Ç, D, DH ”

Ditë e Martë

Me mbiemrin nga “E, F, G, GJ, H, I, J”

Ditë e Mërkurë

Me mbiemrin nga “K, L, LL, M, N, NJ”

Ditë e Enjte

Me mbiemrin nga “O, P, Q, R, RR, S, SH”

Ditë e Premte

Me mbiemrin “T, TH, U, V, X, XH, Y, Z, ZH”.

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit që kanë aplikuar deri më datë 4 tetor 2020.

Shpërndarja e tyre do të bëhet çdo ditë nga e hëna në të enjte nga ora 09:00 deri në 16:00, si dhe ditën ë premte nga ora 09:00 deri në 14:00.

Për të gjithë ata që kanë bërë kërkesë për t’í marrë mjetet e identifikimit me postë duhet të dërgojnë kuponin e pasaportës në adresën e konsullatës: “Alvaniko Prokseneio”, Tsimiski 43, TK 54624, Thessaloniki.

Në kuadrin e masave dhe kufizimeve që janë në fuqi në shtetin grek kërkohet korrektësi maksimale gjatë paraqitjes në Konsullatë, të mos neglizhohen përdorimi i maskave dhe distancimi fizik.

Paraqitja në Konsullatë për tërheqjen e Pasaportave dhe Kartave ID është e detyrueshme sipas mbiemrit dhe ditëve, si më poshtë:

Ditë e Hënë

Me mbiemrin “A, B, C, Ç, D, DH ”

Ditë e Martë

Me mbiemrin nga “E, F, G, GJ, H, I, J”

Ditë e Mërkurë

Me mbiemrin nga “K, L, LL, M, N, NJ”

Ditë e Enjte

Me mbiemrin nga “O, P, Q, R, RR, S, SH”

Ditë e Premte

Me mbiemrin “T, TH, U, V, X, XH, Y, Z, ZH”.