Bleona sfidon koronavirusin, koncert në Michigan më 31 tetor

E shtunë, 5 Dhjetor, 2020
E shtunë, 5 Dhjetor, 2020

Bleona sfidon koronavirusin, koncert në Michigan më 31 tetor

Bleona Qerreti tashmë është një këngëtare mjaft e njohur dhe në arenën ndërkombëtare. Prej vitesh zhvillon karrierën e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku dhe ka sjellë projekte muzikore të suksesshme.

Koncertet në këtë periudhë pandemie janë të ndaluara, por mesa duket Bleona sfidon virusin. Ajo ka planifikuar të jetë pjesë e koncertit që shqiptarët mbështetës të presidtentit Donald Trump do të organizojnë më 31 tetor në Michigan të SHBA-ve.

https://www.facebook.com/Bleona/videos/788907338557829

Bleona Qerreti tashmë është një këngëtare mjaft e njohur dhe në arenën ndërkombëtare. Prej vitesh zhvillon karrierën e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku dhe ka sjellë projekte muzikore të suksesshme.

Koncertet në këtë periudhë pandemie janë të ndaluara, por mesa duket Bleona sfidon virusin. Ajo ka planifikuar të jetë pjesë e koncertit që shqiptarët mbështetës të presidtentit Donald Trump do të organizojnë më 31 tetor në Michigan të SHBA-ve.

https://www.facebook.com/Bleona/videos/788907338557829