Krasniqi: Çmimi më i madh në jetë është nderimi që i bëra gjithë shqiptarëve

E hënë, 19 Tetor, 2020
E hënë, 19 Tetor, 2020

Krasniqi: Çmimi më i madh në jetë është nderimi që i bëra gjithë shqiptarëve

Kampioni shqiptar ne Boks, Robin Krasniqi në një konferencë të organizuar në Prishtinë ka falenderuar të gjithë shqiptarët për mbështetjen që i kanë dhënë gjatë karrierës së tij.

“Kur trojet shqiptare ose kombin tonë shqiptar e sidomos shtetin tonë të Kosovës e kom nderu me këta tituj të botës ka qenë çmimi më i madh dhe ëndrra më e madhe në jetën time”, ka thënë fillimisht Haxhi Krasniqi.

“Unë e falënderoj çdonjërin nga shqiptarët, sepse gjithmonë kudo që ishin ata, kam pasur mbështetje të madhe, shumë prej tyre kanë udhëtuar edhe nga larg për të qenë prezent dhe për të më ndjekur nga afër. Tek të tjerë e kam gjetur mbështetjen nëpërmjet mediave, mesazheve, kështu që faleminderit të gjithë, pasi iu takon të gjithëve ky urim”, përfundoi boksieri

Krasniqi ka mposhtur gjermanin Dominic Boesel dhe triumfi në këtë ndeshje ka bërë që Krasniqi të jetë shumë krenar me këto arritje.

Kampioni shqiptar ne Boks, Robin Krasniqi në një konferencë të organizuar në Prishtinë ka falenderuar të gjithë shqiptarët për mbështetjen që i kanë dhënë gjatë karrierës së tij.

“Kur trojet shqiptare ose kombin tonë shqiptar e sidomos shtetin tonë të Kosovës e kom nderu me këta tituj të botës ka qenë çmimi më i madh dhe ëndrra më e madhe në jetën time”, ka thënë fillimisht Haxhi Krasniqi.

“Unë e falënderoj çdonjërin nga shqiptarët, sepse gjithmonë kudo që ishin ata, kam pasur mbështetje të madhe, shumë prej tyre kanë udhëtuar edhe nga larg për të qenë prezent dhe për të më ndjekur nga afër. Tek të tjerë e kam gjetur mbështetjen nëpërmjet mediave, mesazheve, kështu që faleminderit të gjithë, pasi iu takon të gjithëve ky urim”, përfundoi boksieri

Krasniqi ka mposhtur gjermanin Dominic Boesel dhe triumfi në këtë ndeshje ka bërë që Krasniqi të jetë shumë krenar me këto arritje.