Shqiptari Mentor Bilali emërohet Shef i Departamenti në spitalin e Langethal

E martë, 20 Tetor, 2020
E martë, 20 Tetor, 2020

Shqiptari Mentor Bilali emërohet Shef i Departamenti në spitalin e Langethal

Mentor Bilali me prejardhje nga Breznica në moshën 4-vjeçare ka emigruar në Zvicër. Shkollën fillore e ka kryer në Reiden të Kantonit të Lucernit. Gjimnazin e ka përfunduar në Sursee, në të njëjtin kanton.

Së fundmi ai është emëruar pergjegjës i përgjithshëm të stafit mjekësor të qendrës gastroenterologjike dhe endoskopisë në spitalin SRO Langenthal dhe në praktikën Oberaargau AG në Langenthal. Lajmin e kanë ndarë në facebook profesionistë të ndryshmë shqiptare në Zvicër të cilët i urojnë suksese në detyrën e re mjekut shqiptar.

E Shtunë, 10 Tetor 2020DR. MENTOR Mentor Bilali, SHEF MJEKËSORË I SPITALIT REGJONAL NË LANGENTHAL Këtë e bënë të…

Gepostet von Nexhat Abdiu am Samstag, 10. Oktober 2020

Fakultetin e Mjekësisë e ka mbaruar pas 6 vjetësh studime në vitin 2008 në Universitetin e Baselit. Specializimin e parë që kishte zgjatur 3 vjet, e ka bërë në kirurgji (kirurgjia e përgjithshme dhe abdominale), në Spitalin Kantonal në Olten dhe në urologji në Spitalin Universitar në Bern (Inselspital).

Më pas për 3 vite e gjysmë ka kaluar për specializim të mjekësisë interne në Klinikën universitare në Aarau (AG). Specializimin e dytë në gastroenterologji dhe hepatologji në Klinikën Universitare të Cyrihut, e ka përfunduar në vjeshtën e vitit 2018. Në po këtë spital ai ka punuar edhe si kryemjek (Oberarzt).

Në fillim të vitit të ri  2021, dr. Mentor Bilalli, do të marrë përsipër menaxhimin e përgjithshëm të stafit mjekësor të qendrës gastroenterologjike dhe endoskopisë në spitalin SRO Langenthal dhe në praktikën Oberaargau AG në Langenthal. Bëhet fjalë për Spitalin Rajonal të Oberaargaut, me seli në Langenthal, Kantoni Bern.

Mentor Bilali edhe pse është larguar që në moshë 4 vjeçare kthehet herë pas here në Shqipëri e Kosovë për pushime.

Mentor Bilali me prejardhje nga Breznica në moshën 4-vjeçare ka emigruar në Zvicër. Shkollën fillore e ka kryer në Reiden të Kantonit të Lucernit. Gjimnazin e ka përfunduar në Sursee, në të njëjtin kanton.

Së fundmi ai është emëruar pergjegjës i përgjithshëm të stafit mjekësor të qendrës gastroenterologjike dhe endoskopisë në spitalin SRO Langenthal dhe në praktikën Oberaargau AG në Langenthal. Lajmin e kanë ndarë në facebook profesionistë të ndryshmë shqiptare në Zvicër të cilët i urojnë suksese në detyrën e re mjekut shqiptar.

E Shtunë, 10 Tetor 2020DR. MENTOR Mentor Bilali, SHEF MJEKËSORË I SPITALIT REGJONAL NË LANGENTHAL Këtë e bënë të…

Gepostet von Nexhat Abdiu am Samstag, 10. Oktober 2020

Fakultetin e Mjekësisë e ka mbaruar pas 6 vjetësh studime në vitin 2008 në Universitetin e Baselit. Specializimin e parë që kishte zgjatur 3 vjet, e ka bërë në kirurgji (kirurgjia e përgjithshme dhe abdominale), në Spitalin Kantonal në Olten dhe në urologji në Spitalin Universitar në Bern (Inselspital).

Më pas për 3 vite e gjysmë ka kaluar për specializim të mjekësisë interne në Klinikën universitare në Aarau (AG). Specializimin e dytë në gastroenterologji dhe hepatologji në Klinikën Universitare të Cyrihut, e ka përfunduar në vjeshtën e vitit 2018. Në po këtë spital ai ka punuar edhe si kryemjek (Oberarzt).

Në fillim të vitit të ri  2021, dr. Mentor Bilalli, do të marrë përsipër menaxhimin e përgjithshëm të stafit mjekësor të qendrës gastroenterologjike dhe endoskopisë në spitalin SRO Langenthal dhe në praktikën Oberaargau AG në Langenthal. Bëhet fjalë për Spitalin Rajonal të Oberaargaut, me seli në Langenthal, Kantoni Bern.

Mentor Bilali edhe pse është larguar që në moshë 4 vjeçare kthehet herë pas here në Shqipëri e Kosovë për pushime.