Tuz / Për herë të parë një panair për librin shqip

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Tuz / Për herë të parë një panair për librin shqip

Është çelur për herë të parë mbrëmjen e djeshme në qytetin e Tuzit Panairi i librit shqip. Një aktivitet tre ditor i cili do të mbyllet më 28 gusht.

Panairi i Librit mbahet në kuadër të aktivitetit “Vera në Malësi”, nën kujdesin e Sekretariatit për vetëqeverisje lokale të komunës së Tuzit

Në Panair marrin pjesë  rreth 15 shtëpi botuese, me mbi 1500 tituj, nga vendi dhe rajoni.

Fjalën e rastit në emër të organizatorëve e mbajti sekretarja e sekretariatit për vetëqeverisje lokale zn.Marina Ujkaj, kurse Panairin e shpalli të hapur kryetari i komunës së Tuzit, z.Nik Gjeloshaj.

Ky panair është një ngjarje e rëndësishme kulturore për adhuruesit e librave.

Është çelur për herë të parë mbrëmjen e djeshme në qytetin e Tuzit Panairi i librit shqip. Një aktivitet tre ditor i cili do të mbyllet më 28 gusht.

Panairi i Librit mbahet në kuadër të aktivitetit “Vera në Malësi”, nën kujdesin e Sekretariatit për vetëqeverisje lokale të komunës së Tuzit

Në Panair marrin pjesë  rreth 15 shtëpi botuese, me mbi 1500 tituj, nga vendi dhe rajoni.

Fjalën e rastit në emër të organizatorëve e mbajti sekretarja e sekretariatit për vetëqeverisje lokale zn.Marina Ujkaj, kurse Panairin e shpalli të hapur kryetari i komunës së Tuzit, z.Nik Gjeloshaj.

Ky panair është një ngjarje e rëndësishme kulturore për adhuruesit e librave.

Është çelur për herë të parë mbrëmjen e djeshme në qytetin e Tuzit Panairi i librit shqip. Një aktivitet tre ditor i cili do të mbyllet më 28 gusht.

Panairi i Librit mbahet në kuadër të aktivitetit “Vera në Malësi”, nën kujdesin e Sekretariatit për vetëqeverisje lokale të komunës së Tuzit

Në Panair marrin pjesë  rreth 15 shtëpi botuese, me mbi 1500 tituj, nga vendi dhe rajoni.

Fjalën e rastit në emër të organizatorëve e mbajti sekretarja e sekretariatit për vetëqeverisje lokale zn.Marina Ujkaj, kurse Panairin e shpalli të hapur kryetari i komunës së Tuzit, z.Nik Gjeloshaj.

Ky panair është një ngjarje e rëndësishme kulturore për adhuruesit e librave.