Maska të detyrueshme/ Konfirmohen 27 udhëtime për nesër

E martë, 15 Shtator, 2020
E martë, 15 Shtator, 2020

Maska të detyrueshme/ Konfirmohen 27 udhëtime për nesër

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se janë konfirmuar për ditën e nesërme 27 fluturime.

Vlen të theksohet se personat që u lejohet të udhëtojnë janë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

Gjithashtu pasagjerët duhet të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

27 Fluturimet e konfirmuara për datën 06.08.2020 ⠀⠀⠀

📌Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Enjte janë:⠀

✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim
✈️Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik)
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport⠀⠀

 

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se janë konfirmuar për ditën e nesërme 27 fluturime.

Vlen të theksohet se personat që u lejohet të udhëtojnë janë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

Gjithashtu pasagjerët duhet të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

27 Fluturimet e konfirmuara për datën 06.08.2020 ⠀⠀⠀

📌Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Enjte janë:⠀

✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim
✈️Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik)
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport⠀⠀