Florian Kunushevci, shqiptari që zbuloi probleme në sistemin e BBC

E mërkurë, 21 Tetor, 2020
E mërkurë, 21 Tetor, 2020

Florian Kunushevci, shqiptari që zbuloi probleme në sistemin e BBC

Eksperti i sigurisë kibernetike, Florian Kunushevci, është renditur në listën e personave të cilët identifikuan rreziqet në sistemin e sigurisë të gjigandit mediatik BBC.

Programi VDP, ka për qëllim të identifikojë dobësitë e organizatës për sa i përket sigurisë kibernetike dhe ndihmon në korrigjimin e problemeve para se ato të shfrytëzohen nga pala e hakerëve, ndërkaq ai ishte njëri ndër personat që identifikoi një problem tek rrjeti britanik BBC.

Lajmi u bë i ditur nga Kunushevci, përmes një njoftimi në Facebook i cili shkruan:

“Pas raportimit të dobësive në aspekt të sigurisë kibernetike drejt televizionit Britanik BBC jam mirënjohës për ‘Acknowledgment’ dhe një bluze në shenjë mirënjohjeje që është ende në proces e sipër. Problemi i raportuar është rregulluar”.

 

Pas raportimit të dobësive në aspekt të sigurisë kibernetike drejt televizionit Britanik BBC jam mirënjohës për '…

Gepostet von Florian Kunushevci am Montag, 3. August 2020

 

Eksperti i sigurisë kibernetike, Florian Kunushevci, është renditur në listën e personave të cilët identifikuan rreziqet në sistemin e sigurisë të gjigandit mediatik BBC.

Programi VDP, ka për qëllim të identifikojë dobësitë e organizatës për sa i përket sigurisë kibernetike dhe ndihmon në korrigjimin e problemeve para se ato të shfrytëzohen nga pala e hakerëve, ndërkaq ai ishte njëri ndër personat që identifikoi një problem tek rrjeti britanik BBC.

Lajmi u bë i ditur nga Kunushevci, përmes një njoftimi në Facebook i cili shkruan:

“Pas raportimit të dobësive në aspekt të sigurisë kibernetike drejt televizionit Britanik BBC jam mirënjohës për ‘Acknowledgment’ dhe një bluze në shenjë mirënjohjeje që është ende në proces e sipër. Problemi i raportuar është rregulluar”.

 

Pas raportimit të dobësive në aspekt të sigurisë kibernetike drejt televizionit Britanik BBC jam mirënjohës për '…

Gepostet von Florian Kunushevci am Montag, 3. August 2020