Austrian rihap rrugën e Vjenës, Lufthansa rifillon pas 5 muajsh fluturimet

E premte, 31 Korrik, 2020
E premte, 31 Korrik, 2020

Austrian rihap rrugën e Vjenës, Lufthansa rifillon pas 5 muajsh fluturimet

Tirana International Airport (TIA) ka bërë të ditur se Austrian Airlines hap fluturimet me Shqipërinë, ndonëse veç rezidentët EU përfitojnë për momentin. Kompania kishte pezulluar përkohësisht fluturimet nga 16 korriku, pasi Austria ndali të gjithë fluturimet nga Shqipëria në territorin e saj, si rrjedhojë e përkeqësimit të shifrave të pandemisë.

Një tjetër fluturim që rifillon pas pesë muajsh është ai i Lufthansa drejt Frankfurtit.

Ndërsa Wizz Air ka filluar me një tjetër destinacion,  Tiranë – Heraklion

Në 2019-n, nga dhe drejt Rinasit fluturuan rreth 3.4 milionë pasagjerë, por këtë vit, numri i tyre pritet të përgjysmohet për shkak të kufizime pas shpërthimit të pandemisë, ku për dy muaj fluturimet tregtare u ndaluan, ndërsa tani janë sërish me frekuencë të reduktuar.

TIA njoftoi se për ditën e shtunë janë të konfirmuara 35 fluturime:

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Turkish Airline – Tiranë – Antalia dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Fly Bosnia – Riyadh – Tiranë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Fly Bosnia – Kuwait – Tiranë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Heraklion dhe kthim (Destinacion i ri 🤩 )
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

Tirana International Airport (TIA) ka bërë të ditur se Austrian Airlines hap fluturimet me Shqipërinë, ndonëse veç rezidentët EU përfitojnë për momentin. Kompania kishte pezulluar përkohësisht fluturimet nga 16 korriku, pasi Austria ndali të gjithë fluturimet nga Shqipëria në territorin e saj, si rrjedhojë e përkeqësimit të shifrave të pandemisë.

Një tjetër fluturim që rifillon pas pesë muajsh është ai i Lufthansa drejt Frankfurtit.

Ndërsa Wizz Air ka filluar me një tjetër destinacion,  Tiranë – Heraklion

Në 2019-n, nga dhe drejt Rinasit fluturuan rreth 3.4 milionë pasagjerë, por këtë vit, numri i tyre pritet të përgjysmohet për shkak të kufizime pas shpërthimit të pandemisë, ku për dy muaj fluturimet tregtare u ndaluan, ndërsa tani janë sërish me frekuencë të reduktuar.

TIA njoftoi se për ditën e shtunë janë të konfirmuara 35 fluturime:

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Turkish Airline – Tiranë – Antalia dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Fly Bosnia – Riyadh – Tiranë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Fly Bosnia – Kuwait – Tiranë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Heraklion dhe kthim (Destinacion i ri 🤩 )
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim