Konfirmohen fluturimet e datës 28 korrik nga Rinasi ja kush mund të udhëtojë

E premte, 31 Korrik, 2020
E premte, 31 Korrik, 2020

Konfirmohen fluturimet e datës 28 korrik nga Rinasi ja kush mund të udhëtojë

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se janë konfirmuar 32 fluturime për ditën e martë.

Sipas njoftimit bëhet me dije se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

32 Fluturimet e konfirmuara për datën 28.07.2020

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e martë janë:⠀

✈️SunExpress – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️AMC – Poznan – Tiranë dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Ukraine Airlines – Zaporizhzhia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️AMC – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️AMC – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Belavia Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik)
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Ukraine Airlines – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport.

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se janë konfirmuar 32 fluturime për ditën e martë.

Sipas njoftimit bëhet me dije se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.

32 Fluturimet e konfirmuara për datën 28.07.2020

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e martë janë:⠀

✈️SunExpress – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈️AMC – Poznan – Tiranë dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Ukraine Airlines – Zaporizhzhia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️AMC – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️AMC – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Belavia Tiranë – Minsk dhe kthim (Çarter turistik)
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Ukraine Airlines – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport.