Filmi shqiptar “Saras’s Book” bëhet pjesë e klubit të filmit në Toronto

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Filmi shqiptar “Saras’s Book” bëhet pjesë e klubit të filmit në Toronto

Sabije Veseli ka bërë me dije se filmi “Saras’s Book” do të jetë pjesë e “Legacy” The Film Club Toronto”.

“Legacy” është një rrjet ku producentë nga e gjithë bota prezantojnë filmat e tyre dhe është një rrjet shumë i mirë për promovim.

Çdo muaj për filmat ka edhe çmime nga “Legacy” e cila është me bazë në Toronto, Kanada.

Sa i përket filmit “Saras’s Book”  është publikuar më 16 dhjetor 2019 në SHBA, me drejtor Ibër Deari, shkruar nga Mrika Krasniqi dhe Sadije Dërvishi Veseli me aktorë kryesorë Mirsad Abazi dhe Mona Mustafa. Xhirimet e filmit janë bërë në Maqedoni dhe kanë zgjatur vetëm 5 ditë.

Filmi “Saras’s Book” është një ngjarje e bazuar në histori të vërtetë me një temë sociale ku ka më shumë të bëjë me jetën pas martesore të një çifti.

Filmi është një dramë psikologjike me një vajzë e cila ka qëllimet e saj për të qenë shtatzënë.

Aktorja kryesore në film Mona Mustafa, në një intervistë ishte shprehur se një histori të ngjashme si në film e ka përjetuar edhe ajo vetë dhe e ka pas më të thjeshtë për ta luajtur rolin.

Gjithashtu në film ka qenë edhe djali i aktores kryesore i cili ka qenë vetë 2 muajsh.

Sabije Veseli ka bërë me dije se filmi “Saras’s Book” do të jetë pjesë e “Legacy” The Film Club Toronto”.

“Legacy” është një rrjet ku producentë nga e gjithë bota prezantojnë filmat e tyre dhe është një rrjet shumë i mirë për promovim.

Çdo muaj për filmat ka edhe çmime nga “Legacy” e cila është me bazë në Toronto, Kanada.

Sa i përket filmit “Saras’s Book”  është publikuar më 16 dhjetor 2019 në SHBA, me drejtor Ibër Deari, shkruar nga Mrika Krasniqi dhe Sadije Dërvishi Veseli me aktorë kryesorë Mirsad Abazi dhe Mona Mustafa. Xhirimet e filmit janë bërë në Maqedoni dhe kanë zgjatur vetëm 5 ditë.

Filmi “Saras’s Book” është një ngjarje e bazuar në histori të vërtetë me një temë sociale ku ka më shumë të bëjë me jetën pas martesore të një çifti.

Filmi është një dramë psikologjike me një vajzë e cila ka qëllimet e saj për të qenë shtatzënë.

Aktorja kryesore në film Mona Mustafa, në një intervistë ishte shprehur se një histori të ngjashme si në film e ka përjetuar edhe ajo vetë dhe e ka pas më të thjeshtë për ta luajtur rolin.

Gjithashtu në film ka qenë edhe djali i aktores kryesore i cili ka qenë vetë 2 muajsh.

Sabije Veseli ka bërë me dije se filmi “Saras’s Book” do të jetë pjesë e “Legacy” The Film Club Toronto”.

“Legacy” është një rrjet ku producentë nga e gjithë bota prezantojnë filmat e tyre dhe është një rrjet shumë i mirë për promovim.

Çdo muaj për filmat ka edhe çmime nga “Legacy” e cila është me bazë në Toronto, Kanada.

Sa i përket filmit “Saras’s Book”  është publikuar më 16 dhjetor 2019 në SHBA, me drejtor Ibër Deari, shkruar nga Mrika Krasniqi dhe Sadije Dërvishi Veseli me aktorë kryesorë Mirsad Abazi dhe Mona Mustafa. Xhirimet e filmit janë bërë në Maqedoni dhe kanë zgjatur vetëm 5 ditë.

Filmi “Saras’s Book” është një ngjarje e bazuar në histori të vërtetë me një temë sociale ku ka më shumë të bëjë me jetën pas martesore të një çifti.

Filmi është një dramë psikologjike me një vajzë e cila ka qëllimet e saj për të qenë shtatzënë.

Aktorja kryesore në film Mona Mustafa, në një intervistë ishte shprehur se një histori të ngjashme si në film e ka përjetuar edhe ajo vetë dhe e ka pas më të thjeshtë për ta luajtur rolin.

Gjithashtu në film ka qenë edhe djali i aktores kryesore i cili ka qenë vetë 2 muajsh.