Foto dite / Parada shqiptare në Chikagon e viteve 1960

E premte, 31 Korrik, 2020
E premte, 31 Korrik, 2020

Foto dite / Parada shqiptare në Chikagon e viteve 1960

SHBA/ Shqiptarët e Chikagos në paradë në vitin 1960 në rrugën kryesore të qytetit Michigan Avenue.

Me veshje popullore dhe me flamurin shqiptarë në dorë ata kanë tërhequr vëmendjen e vendasve.

SHBA/ Shqiptarët e Chikagos në paradë në vitin 1960 në rrugën kryesore të qytetit Michigan Avenue.

Me veshje popullore dhe me flamurin shqiptarë në dorë ata kanë tërhequr vëmendjen e vendasve.