Londër / Sipërmarrësi shqiptar fiton çmimin “ICT Startupi i Vitit”

E premte, 31 Korrik, 2020
E premte, 31 Korrik, 2020

Londër / Sipërmarrësi shqiptar fiton çmimin “ICT Startupi i Vitit”

Sipërmarrësi shqiptar Geri Çupi, me veprimtari në Londër, u shpall fitues i çmimit “ICT Startupi i Vitit” në edicionin e 8-të të ICT Awards, për projektin e tij “MonoChain”.

ICT Awards janë vlerësime për talentet në fushën e teknologjisë nga trevat shqipfolëse.

MonoChain është një platformë B2B që synon të lehtësojë rishitjen për përdoruesit dhe mundësuar markave të monetizojnë tregun e rishitjeve. Platforma u inkubua në Plug and Play.

Në Tetor të 2019-ës nisi një bashkëpunim me gjigantin Oracle. Partnerë të tjerë janë Levi’s, Swarosvki dhe De La Rue. Monochain operon në tre zyra në Prishtinë, Londër dhe Nju Jork.

Sipërmarrësi shqiptar Geri Çupi, me veprimtari në Londër, u shpall fitues i çmimit “ICT Startupi i Vitit” në edicionin e 8-të të ICT Awards, për projektin e tij “MonoChain”.

ICT Awards janë vlerësime për talentet në fushën e teknologjisë nga trevat shqipfolëse.

MonoChain është një platformë B2B që synon të lehtësojë rishitjen për përdoruesit dhe mundësuar markave të monetizojnë tregun e rishitjeve. Platforma u inkubua në Plug and Play.

Në Tetor të 2019-ës nisi një bashkëpunim me gjigantin Oracle. Partnerë të tjerë janë Levi’s, Swarosvki dhe De La Rue. Monochain operon në tre zyra në Prishtinë, Londër dhe Nju Jork.