3.6 miliardë pasuri/ Aktori shqiptar fejohet me vajzën e regjisorit Spielberg

E hënë, 26 Tetor, 2020
E hënë, 26 Tetor, 2020

3.6 miliardë pasuri/ Aktori shqiptar fejohet me vajzën e regjisorit Spielberg

Aktori shqiptar në Hollywood, Genc LeGrande dhe vajza e producentit të njohur Steven Spielberg, Destyr, kanë zyrtarizuar fejesën e tyre.

Genc LeGrand është një aktor shqiptar nga Los Angeles, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai ka lindur më 4 janar 1997 dhe pasuria e tij vlerësohet 100 mijë dollar.

Edhe pse është aktor, ai është i njohur më shumë për marrëdhëniet e tij me vajzën e vogël të kineastit legjendar Steven Spielberg.

Lajmin për fejesën e tyre e kanë bërë publikë vetë Genci dhe Destyr në llogaritë e tyre përkatëse në instagram.

Sa i përket Destry edhe ajo është aktore. 23-vjeçarja është vajza më e vogël e kineastit Spielberg dhe fëmija i shtatë.

Mbi foton e publikuar në instagram, ajo ka shkruar:

“Shumë e emocionuar, jam e fejuar. Jam shumë e lumtur për të marrë këtë hap në jetë me shokun tim më të mirë. Kjo është dita më e bukur e jetës time. Të dua shumë Genc LeGrande”.

Steven Spielberg është një ndër producentët më të njohur në SHBA dhe cilësohet si një nga pionerët, themeluesit, e epokës së re të Hollywood.

Pasuria e tij llogaritet në rreth 3.6 miliardë dollar sipas raportit të publikuar nga prestigjiozja “Forbes” në vitin 2020.

73 vjeçari ka edhe një yll në “Walk of Fame”, Hollywood.

Aktori shqiptar në Hollywood, Genc LeGrande dhe vajza e producentit të njohur Steven Spielberg, Destyr, kanë zyrtarizuar fejesën e tyre.

Genc LeGrand është një aktor shqiptar nga Los Angeles, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai ka lindur më 4 janar 1997 dhe pasuria e tij vlerësohet 100 mijë dollar.

Edhe pse është aktor, ai është i njohur më shumë për marrëdhëniet e tij me vajzën e vogël të kineastit legjendar Steven Spielberg.

Lajmin për fejesën e tyre e kanë bërë publikë vetë Genci dhe Destyr në llogaritë e tyre përkatëse në instagram.

Sa i përket Destry edhe ajo është aktore. 23-vjeçarja është vajza më e vogël e kineastit Spielberg dhe fëmija i shtatë.

Mbi foton e publikuar në instagram, ajo ka shkruar:

“Shumë e emocionuar, jam e fejuar. Jam shumë e lumtur për të marrë këtë hap në jetë me shokun tim më të mirë. Kjo është dita më e bukur e jetës time. Të dua shumë Genc LeGrande”.

Steven Spielberg është një ndër producentët më të njohur në SHBA dhe cilësohet si një nga pionerët, themeluesit, e epokës së re të Hollywood.

Pasuria e tij llogaritet në rreth 3.6 miliardë dollar sipas raportit të publikuar nga prestigjiozja “Forbes” në vitin 2020.

73 vjeçari ka edhe një yll në “Walk of Fame”, Hollywood.