Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin…..

E hënë, 22 Prill, 2024
E hënë, 22 Prill, 2024

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin…..

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin “Biseda Biznesi me Komshinjtë tanë” ku do të diskutohet mbi mundësi bashkëpunimi, si dhe do të prezantohen objektivat e institucionit. Eventi do të zhvillohet në hapësirat e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, në katin e 13-të të Sky Tower.

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ju mirëpret për të ndarë së bashku biseda të këndshme dhe me interes të përbashkët ditën e premte, më datë 26 Qershor.

Dyert do të qëndrojnë të hapura për këdo që ka dëshirë nga ora 10.00 deri në 14.00.

Në respekt të protokollove të sigurisë dhe për të mundësuar një organizim sa më të mirë, ju lutem konfirmoni prezencën tuaj në adresën [email protected] ose duke telefonuar në numrin 00355694245555.

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin “Biseda Biznesi me Komshinjtë tanë” ku do të diskutohet mbi mundësi bashkëpunimi, si dhe do të prezantohen objektivat e institucionit. Eventi do të zhvillohet në hapësirat e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, në katin e 13-të të Sky Tower.

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ju mirëpret për të ndarë së bashku biseda të këndshme dhe me interes të përbashkët ditën e premte, më datë 26 Qershor.

Dyert do të qëndrojnë të hapura për këdo që ka dëshirë nga ora 10.00 deri në 14.00.

Në respekt të protokollove të sigurisë dhe për të mundësuar një organizim sa më të mirë, ju lutem konfirmoni prezencën tuaj në adresën [email protected] ose duke telefonuar në numrin 00355694245555.

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin “Biseda Biznesi me Komshinjtë tanë” ku do të diskutohet mbi mundësi bashkëpunimi, si dhe do të prezantohen objektivat e institucionit. Eventi do të zhvillohet në hapësirat e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, në katin e 13-të të Sky Tower.

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ju mirëpret për të ndarë së bashku biseda të këndshme dhe me interes të përbashkët ditën e premte, më datë 26 Qershor.

Dyert do të qëndrojnë të hapura për këdo që ka dëshirë nga ora 10.00 deri në 14.00.

Në respekt të protokollove të sigurisë dhe për të mundësuar një organizim sa më të mirë, ju lutem konfirmoni prezencën tuaj në adresën [email protected] ose duke telefonuar në numrin 00355694245555.