Futboll / Talenti shqiptar në fushë me ekipin elitar anglez të Birmingham

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

Futboll / Talenti shqiptar në fushë me ekipin elitar anglez të Birmingham

Geraldo Bajrami shihet si lojtar për të cilin do të flitet shumë në të ardhmen. Mbrojtësi  i Shqipërisë U-21 është parë duke u stërvitur gjatë ditës së sotme me ekipin e parë të Birminghamit, sipas Sport Express.

Mbrojtësi do të merrte shiritin e kapitenit tek Birmingham U-23 dhe debutoi në ekipin e parë në Championship. Por nuk gjeti hapësirë të garantuar dhe për këtë arsye u huazua në merkaton e janarit tek Solihull.

Megjithatë, Aventura e Geraldo Bajramit nuk zgjati shumë në kategoritë e ulëta. Ky futbollist gjithmonë ka garantuar siguri të madhe në prapavijën e Kombëtares U-21. Jo më kot cilësohet si e ardhmja e kuqezinjve së bashku me Kumbullën dhe Ismajlin.

Geraldo Bajrami shihet si lojtar për të cilin do të flitet shumë në të ardhmen. Mbrojtësi  i Shqipërisë U-21 është parë duke u stërvitur gjatë ditës së sotme me ekipin e parë të Birminghamit, sipas Sport Express.

Mbrojtësi do të merrte shiritin e kapitenit tek Birmingham U-23 dhe debutoi në ekipin e parë në Championship. Por nuk gjeti hapësirë të garantuar dhe për këtë arsye u huazua në merkaton e janarit tek Solihull.

Megjithatë, Aventura e Geraldo Bajramit nuk zgjati shumë në kategoritë e ulëta. Ky futbollist gjithmonë ka garantuar siguri të madhe në prapavijën e Kombëtares U-21. Jo më kot cilësohet si e ardhmja e kuqezinjve së bashku me Kumbullën dhe Ismajlin.

Geraldo Bajrami shihet si lojtar për të cilin do të flitet shumë në të ardhmen. Mbrojtësi  i Shqipërisë U-21 është parë duke u stërvitur gjatë ditës së sotme me ekipin e parë të Birminghamit, sipas Sport Express.

Mbrojtësi do të merrte shiritin e kapitenit tek Birmingham U-23 dhe debutoi në ekipin e parë në Championship. Por nuk gjeti hapësirë të garantuar dhe për këtë arsye u huazua në merkaton e janarit tek Solihull.

Megjithatë, Aventura e Geraldo Bajramit nuk zgjati shumë në kategoritë e ulëta. Ky futbollist gjithmonë ka garantuar siguri të madhe në prapavijën e Kombëtares U-21. Jo më kot cilësohet si e ardhmja e kuqezinjve së bashku me Kumbullën dhe Ismajlin.