Kanada / Studentja shqiptare ndër fituesit e Çmimit Kombëtar të Ekselencës

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Kanada / Studentja shqiptare ndër fituesit e Çmimit Kombëtar të Ekselencës

Studentja shqiptare, Qendresa Sahiti është një ndër 10 fituesit e Çmimit Kombëtar të Ekselencës për të diplomuarit e vitit 2020 në Kanada.

Ajo është e sapo diplomuar me titull nderi në degën e shkencave neurologjike në “Dalhousie University”, Kanada.

Qendresa sapo është çertifikuar dhe në “Udhëheqje Shkencore dhe Komunikim”. Ajo është vlerësuar si një rast suksesi nga Shoqata për Arsimin e Lartë, si brezi i parë në Kanada e ardhur me familjen e saj si refugjatë.

Qendresa u rrit me vlerat e rëndësisë së komunitetit. Ajo kontribuon në forcimin e lidhjeve në komunitetin e saj duke shërbyer si mentore dhe vullnetare në organizatat e shëndetësisë dhe avokatisë.

Studentja shqiptare, Qendresa Sahiti është një ndër 10 fituesit e Çmimit Kombëtar të Ekselencës për të diplomuarit e vitit 2020 në Kanada.

Ajo është e sapo diplomuar me titull nderi në degën e shkencave neurologjike në “Dalhousie University”, Kanada.

Qendresa sapo është çertifikuar dhe në “Udhëheqje Shkencore dhe Komunikim”. Ajo është vlerësuar si një rast suksesi nga Shoqata për Arsimin e Lartë, si brezi i parë në Kanada e ardhur me familjen e saj si refugjatë.

Qendresa u rrit me vlerat e rëndësisë së komunitetit. Ajo kontribuon në forcimin e lidhjeve në komunitetin e saj duke shërbyer si mentore dhe vullnetare në organizatat e shëndetësisë dhe avokatisë.

Studentja shqiptare, Qendresa Sahiti është një ndër 10 fituesit e Çmimit Kombëtar të Ekselencës për të diplomuarit e vitit 2020 në Kanada.

Ajo është e sapo diplomuar me titull nderi në degën e shkencave neurologjike në “Dalhousie University”, Kanada.

Qendresa sapo është çertifikuar dhe në “Udhëheqje Shkencore dhe Komunikim”. Ajo është vlerësuar si një rast suksesi nga Shoqata për Arsimin e Lartë, si brezi i parë në Kanada e ardhur me familjen e saj si refugjatë.

Qendresa u rrit me vlerat e rëndësisë së komunitetit. Ajo kontribuon në forcimin e lidhjeve në komunitetin e saj duke shërbyer si mentore dhe vullnetare në organizatat e shëndetësisë dhe avokatisë.