Aktorja shqiptare në SHBA, Eliza Dushku diplomohet në moshën 39-vjeçare

E enjte, 25 Korrik, 2024
E enjte, 25 Korrik, 2024

Aktorja shqiptare në SHBA, Eliza Dushku diplomohet në moshën 39-vjeçare

Aktorja amerikane me prejardhje shqiptare, Eliza Dushku ka treguar së fundmi se nuk është aspak e thënë të kryesh medoemos studimet universitare brenda të njëzetave. Ajo sapo është diplomuar për Psikologji në Boston.

Aktorja 39-vjeçare, e cila është edhe nënë e një djali, e mbrojti temën e diplomës on-line nga shtëpia për shkak të pandemisë globale Covid-19.

Në një postim të gjatë në rrjetin social facebook Eliza falenderon të gjithë të afërmit që e kanë mbështetur përgjatë rrugëtimit, si dhe kujton momentet e bukura që ka kaluar gjatë viteve të kolegjit.

Postimi i Eliza Dushkut në Facebook:

Njerëz, sapo u diplomova! Jam kaq e emocionuar. Kjo ka qenë për një kohë të gjatë një ëndërr (siç e dini shumë nga ju). Gati pesë vite më parë u transferova në Boston me disa kredi, por me një vendosmëri të ashpër për të përfunduar shkollën e lartë.

Gjatë rrugës takova dashurinë e jetës sime (Peter P), i cili ka besuar pafundësisht në mua, së bashku me familjen time të bukur (përshëndes mamin, Aaron, Lenin, Benin, Naten).Shtoj netët e studimit me mbesën dhe nipërit e mi Kyle, Sof, dhe Joji, të cilët ishin pikat kryesore orientuese),por edhe netët me miqtë.

Ka shumë për të përmenduar, shumë emra që kanë besuar në mua. Bourne, e cila ishte bashkë me mua në barkun tim për semestrat e fundit (klasa teraupike e vallëzimit për tetë muaj shtatzëni, me shokët e klasës që thonin “së shpejti do të bëhet nënë”, dhe me profesorët dhe mua duke qeshur). Nuk mund të harroj gjithashtu qenushët e mi, Max dhe Tanner, të cilët rrinin ulur në prehrin tim gjatë studimit dhe provave deri natën vonë.

Aktorja amerikane me prejardhje shqiptare, Eliza Dushku ka treguar së fundmi se nuk është aspak e thënë të kryesh medoemos studimet universitare brenda të njëzetave. Ajo sapo është diplomuar për Psikologji në Boston.

Aktorja 39-vjeçare, e cila është edhe nënë e një djali, e mbrojti temën e diplomës on-line nga shtëpia për shkak të pandemisë globale Covid-19.

Në një postim të gjatë në rrjetin social facebook Eliza falenderon të gjithë të afërmit që e kanë mbështetur përgjatë rrugëtimit, si dhe kujton momentet e bukura që ka kaluar gjatë viteve të kolegjit.

Postimi i Eliza Dushkut në Facebook:

Njerëz, sapo u diplomova! Jam kaq e emocionuar. Kjo ka qenë për një kohë të gjatë një ëndërr (siç e dini shumë nga ju). Gati pesë vite më parë u transferova në Boston me disa kredi, por me një vendosmëri të ashpër për të përfunduar shkollën e lartë.

Gjatë rrugës takova dashurinë e jetës sime (Peter P), i cili ka besuar pafundësisht në mua, së bashku me familjen time të bukur (përshëndes mamin, Aaron, Lenin, Benin, Naten).Shtoj netët e studimit me mbesën dhe nipërit e mi Kyle, Sof, dhe Joji, të cilët ishin pikat kryesore orientuese),por edhe netët me miqtë.

Ka shumë për të përmenduar, shumë emra që kanë besuar në mua. Bourne, e cila ishte bashkë me mua në barkun tim për semestrat e fundit (klasa teraupike e vallëzimit për tetë muaj shtatzëni, me shokët e klasës që thonin “së shpejti do të bëhet nënë”, dhe me profesorët dhe mua duke qeshur). Nuk mund të harroj gjithashtu qenushët e mi, Max dhe Tanner, të cilët rrinin ulur në prehrin tim gjatë studimit dhe provave deri natën vonë.

Aktorja amerikane me prejardhje shqiptare, Eliza Dushku ka treguar së fundmi se nuk është aspak e thënë të kryesh medoemos studimet universitare brenda të njëzetave. Ajo sapo është diplomuar për Psikologji në Boston.

Aktorja 39-vjeçare, e cila është edhe nënë e një djali, e mbrojti temën e diplomës on-line nga shtëpia për shkak të pandemisë globale Covid-19.

Në një postim të gjatë në rrjetin social facebook Eliza falenderon të gjithë të afërmit që e kanë mbështetur përgjatë rrugëtimit, si dhe kujton momentet e bukura që ka kaluar gjatë viteve të kolegjit.

Postimi i Eliza Dushkut në Facebook:

Njerëz, sapo u diplomova! Jam kaq e emocionuar. Kjo ka qenë për një kohë të gjatë një ëndërr (siç e dini shumë nga ju). Gati pesë vite më parë u transferova në Boston me disa kredi, por me një vendosmëri të ashpër për të përfunduar shkollën e lartë.

Gjatë rrugës takova dashurinë e jetës sime (Peter P), i cili ka besuar pafundësisht në mua, së bashku me familjen time të bukur (përshëndes mamin, Aaron, Lenin, Benin, Naten).Shtoj netët e studimit me mbesën dhe nipërit e mi Kyle, Sof, dhe Joji, të cilët ishin pikat kryesore orientuese),por edhe netët me miqtë.

Ka shumë për të përmenduar, shumë emra që kanë besuar në mua. Bourne, e cila ishte bashkë me mua në barkun tim për semestrat e fundit (klasa teraupike e vallëzimit për tetë muaj shtatzëni, me shokët e klasës që thonin “së shpejti do të bëhet nënë”, dhe me profesorët dhe mua duke qeshur). Nuk mund të harroj gjithashtu qenushët e mi, Max dhe Tanner, të cilët rrinin ulur në prehrin tim gjatë studimit dhe provave deri natën vonë.