Zvicër/Më 9 maj fluturimi i riatdhesimit për shqiptarët nga aeroporti i Zyrihut

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Zvicër/Më 9 maj fluturimi i riatdhesimit për shqiptarët nga aeroporti i Zyrihut

Shqiptarët e mbetur në Zvicër do të riatdhesohen në Tiranë, ditën e shtunë. Ambasada shqiptare në Zvicër njofton shtetasit e interesuar që të pronotojnë biletat ndërsa sqaron se nisja do të realizohet nga aeroporti i Zyrihut.

“Njoftohen të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët kanë mbetur të bllokuar në Zvicër se Air Albania do të organizojë një fluturim riatdhesimi në datën 9 Maj 2020 nga aeroporti i Zyrihut. Udhëzohen të gjithë shtetasit e interesuar që të pronotojnë bileta direct në websitin e Air Albania.

Nuk është e nevojshme që të bëhen pronotime për hotel.”-jep njoftimin e rëndësishëm ambasda përmes një postim të shpërndarë në facebook.

Në fund të marsit qeveria shqiptare bëri të mundur kthimin në Tiranë të 122 shqiptarëve që kishin mbetur të bllokuar në Zvicër për shkak të pandemisë së koronavisrusit.
Mbi 2500 shqiptarë janë riatdhesuar deri në këtë fundjavë. Riatdhesimet do të vijojnë me Gjermaninë, Turqinë, Francën, SHBA-në dhe Italinë.

Shqiptarët e mbetur në Zvicër do të riatdhesohen në Tiranë, ditën e shtunë. Ambasada shqiptare në Zvicër njofton shtetasit e interesuar që të pronotojnë biletat ndërsa sqaron se nisja do të realizohet nga aeroporti i Zyrihut.

“Njoftohen të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët kanë mbetur të bllokuar në Zvicër se Air Albania do të organizojë një fluturim riatdhesimi në datën 9 Maj 2020 nga aeroporti i Zyrihut. Udhëzohen të gjithë shtetasit e interesuar që të pronotojnë bileta direct në websitin e Air Albania.

Nuk është e nevojshme që të bëhen pronotime për hotel.”-jep njoftimin e rëndësishëm ambasda përmes një postim të shpërndarë në facebook.

Në fund të marsit qeveria shqiptare bëri të mundur kthimin në Tiranë të 122 shqiptarëve që kishin mbetur të bllokuar në Zvicër për shkak të pandemisë së koronavisrusit.
Mbi 2500 shqiptarë janë riatdhesuar deri në këtë fundjavë. Riatdhesimet do të vijojnë me Gjermaninë, Turqinë, Francën, SHBA-në dhe Italinë.

Shqiptarët e mbetur në Zvicër do të riatdhesohen në Tiranë, ditën e shtunë. Ambasada shqiptare në Zvicër njofton shtetasit e interesuar që të pronotojnë biletat ndërsa sqaron se nisja do të realizohet nga aeroporti i Zyrihut.

“Njoftohen të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët kanë mbetur të bllokuar në Zvicër se Air Albania do të organizojë një fluturim riatdhesimi në datën 9 Maj 2020 nga aeroporti i Zyrihut. Udhëzohen të gjithë shtetasit e interesuar që të pronotojnë bileta direct në websitin e Air Albania.

Nuk është e nevojshme që të bëhen pronotime për hotel.”-jep njoftimin e rëndësishëm ambasda përmes një postim të shpërndarë në facebook.

Në fund të marsit qeveria shqiptare bëri të mundur kthimin në Tiranë të 122 shqiptarëve që kishin mbetur të bllokuar në Zvicër për shkak të pandemisë së koronavisrusit.
Mbi 2500 shqiptarë janë riatdhesuar deri në këtë fundjavë. Riatdhesimet do të vijojnë me Gjermaninë, Turqinë, Francën, SHBA-në dhe Italinë.