Shtyhen me një muaj përgjigjet e Lotarisë Amerikane, rezultatet më 6 qershor

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Shtyhen me një muaj përgjigjet e Lotarisë Amerikane, rezultatet më 6 qershor

Departamenti Amerikan i Shtetit ka vendosur të shtyjë datën e përgjigjeve të rezultateve të Lotarisë Amerikane për shkak të koronavirusit.

Sipas buzimeve zyrtare rezultatet për Lotarinë Amerikane për vitin 2021 do të shtyhen me një muaj, pra jo në 5 maj siç ishin planifikuar por në datën 6 qershor.

Më herët, Ambasada Amerikane anuloi të gjithë takimet rutinë të vizave dhe shërbimeve, përfshirë këtu edhe për fituesit e Lotarisë Amerikane për vitin 2020.

Ky vendim ka ardhur pasi Presidenti Trump pezulloi emigrimin në SHBA për 60 ditë për shkak të koronavirusit. Ai argumentoi se kjo bëhet në mënyrë që amerikanët që kanë humbur punët e tyre gjatë kësaj krize të mos zëvendësohen me të huaj.

 

Departamenti Amerikan i Shtetit ka vendosur të shtyjë datën e përgjigjeve të rezultateve të Lotarisë Amerikane për shkak të koronavirusit.

Sipas buzimeve zyrtare rezultatet për Lotarinë Amerikane për vitin 2021 do të shtyhen me një muaj, pra jo në 5 maj siç ishin planifikuar por në datën 6 qershor.

Më herët, Ambasada Amerikane anuloi të gjithë takimet rutinë të vizave dhe shërbimeve, përfshirë këtu edhe për fituesit e Lotarisë Amerikane për vitin 2020.

Ky vendim ka ardhur pasi Presidenti Trump pezulloi emigrimin në SHBA për 60 ditë për shkak të koronavirusit. Ai argumentoi se kjo bëhet në mënyrë që amerikanët që kanë humbur punët e tyre gjatë kësaj krize të mos zëvendësohen me të huaj.

 

Departamenti Amerikan i Shtetit ka vendosur të shtyjë datën e përgjigjeve të rezultateve të Lotarisë Amerikane për shkak të koronavirusit.

Sipas buzimeve zyrtare rezultatet për Lotarinë Amerikane për vitin 2021 do të shtyhen me një muaj, pra jo në 5 maj siç ishin planifikuar por në datën 6 qershor.

Më herët, Ambasada Amerikane anuloi të gjithë takimet rutinë të vizave dhe shërbimeve, përfshirë këtu edhe për fituesit e Lotarisë Amerikane për vitin 2020.

Ky vendim ka ardhur pasi Presidenti Trump pezulloi emigrimin në SHBA për 60 ditë për shkak të koronavirusit. Ai argumentoi se kjo bëhet në mënyrë që amerikanët që kanë humbur punët e tyre gjatë kësaj krize të mos zëvendësohen me të huaj.