Ambasada Gjermane ndihmë për familjet në nevojë gjatē pandemisë së COVID-19

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

Ambasada Gjermane ndihmë për familjet në nevojë gjatē pandemisë së COVID-19

 

Ambasada Gjermane në Shqipëri ka dhënë një mesazh solidariteti për këtë situatë pandemie që ndodhemi. 

Nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook Ambasada Gjermane ka theksuar se mbështet Kryqin e kuq Shqiptar në shpërndarjen e ndihmave ushqimore për familjet më në nevojë. Ata kanë menduar të ndihmojnë kryesisht njerëzit në nevojë dhe ata që jetojnë në rrethet e Elbasanit, Beratit dhe Durrësit.

Gjithsej Ambasada Gjermane do të ndihmojë me pako me ushqime 120 familje për 3 muajt e ardhshëm.

Postimi i plotë:

 

Ambasada Gjermane në Shqipëri ka dhënë një mesazh solidariteti për këtë situatë pandemie që ndodhemi. 

Nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook Ambasada Gjermane ka theksuar se mbështet Kryqin e kuq Shqiptar në shpërndarjen e ndihmave ushqimore për familjet më në nevojë. Ata kanë menduar të ndihmojnë kryesisht njerëzit në nevojë dhe ata që jetojnë në rrethet e Elbasanit, Beratit dhe Durrësit.

Gjithsej Ambasada Gjermane do të ndihmojë me pako me ushqime 120 familje për 3 muajt e ardhshëm.

Postimi i plotë:

 

Ambasada Gjermane në Shqipëri ka dhënë një mesazh solidariteti për këtë situatë pandemie që ndodhemi. 

Nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook Ambasada Gjermane ka theksuar se mbështet Kryqin e kuq Shqiptar në shpërndarjen e ndihmave ushqimore për familjet më në nevojë. Ata kanë menduar të ndihmojnë kryesisht njerëzit në nevojë dhe ata që jetojnë në rrethet e Elbasanit, Beratit dhe Durrësit.

Gjithsej Ambasada Gjermane do të ndihmojë me pako me ushqime 120 familje për 3 muajt e ardhshëm.

Postimi i plotë: