Këndojnë himnin kuqezi, Bare dhe Sadiku, dy “tenorët” e Malagas

E diel, 1 Tetor, 2023
E diel, 1 Tetor, 2023

Këndojnë himnin kuqezi, Bare dhe Sadiku, dy “tenorët” e Malagas

Në distancë nga njëri tjetri duke respektuar rregullat por me dëshirën për të sjellë diçka pozitive në një qyte të prekur si shumë të tjerë në Spanjë nga tragjedia.

Dy futbollistët e skuadrës së Malagas, Keidi Bare dhe Armando Sadiku provuan të ndryshojnë rolet duke u kthyer në këngëtarë duke kënduar notat e himnit kuqezi. 

Mesfushori Bare mori rolin primar në sallën e konferencave të shtypit te Malaga, ndërsa sulmuesi Sadiku, më shumë si mbështetës. Video e postuar në kanalet zyrtare të skuadrës së futbollit spanjoll mori vëmendjen e mijëra tifozëve.

 

Në distancë nga njëri tjetri duke respektuar rregullat por me dëshirën për të sjellë diçka pozitive në një qyte të prekur si shumë të tjerë në Spanjë nga tragjedia.

Dy futbollistët e skuadrës së Malagas, Keidi Bare dhe Armando Sadiku provuan të ndryshojnë rolet duke u kthyer në këngëtarë duke kënduar notat e himnit kuqezi. 

Mesfushori Bare mori rolin primar në sallën e konferencave të shtypit te Malaga, ndërsa sulmuesi Sadiku, më shumë si mbështetës. Video e postuar në kanalet zyrtare të skuadrës së futbollit spanjoll mori vëmendjen e mijëra tifozëve.

 

Në distancë nga njëri tjetri duke respektuar rregullat por me dëshirën për të sjellë diçka pozitive në një qyte të prekur si shumë të tjerë në Spanjë nga tragjedia.

Dy futbollistët e skuadrës së Malagas, Keidi Bare dhe Armando Sadiku provuan të ndryshojnë rolet duke u kthyer në këngëtarë duke kënduar notat e himnit kuqezi. 

Mesfushori Bare mori rolin primar në sallën e konferencave të shtypit te Malaga, ndërsa sulmuesi Sadiku, më shumë si mbështetës. Video e postuar në kanalet zyrtare të skuadrës së futbollit spanjoll mori vëmendjen e mijëra tifozëve.