Itali / Dy kuzhinierë shqiptarë vakte falas në shtëpinë e të moshuarve 

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Itali / Dy kuzhinierë shqiptarë vakte falas në shtëpinë e të moshuarve 

Dy shqiptarët Emiliano Blliku e Endrit Demrozi  drejtues të një restoranti në zonën e Colornos ia janë bashkuar shumë bashkatdhetarëve të tyre në misione humanitare për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Ata u kanë ofruar vaket fals një shtëpie të moshuarish në Parma. Një gjest ky që është përshëndetur nga komuniteti italian në Parma.

Gazetat lokale në Itali kanë vlerësuar se ky veprim i shqiptarëve nxjerr edhe më shumë në pah natyrën bujare të shqiptarëve dhe i bën ata pasardhës të denjë të Nënë Terezës dhe misionit të saj për të ndihmuar njerëzit në nevojë.

Emiliano Blliku e Endrit Demrozi drejtues të “Rrethit të Miqësisë” në Colorno, mundësuan vaktin e përgatitur prej tyre në Shtëpinë e Kujdesit, në bashkëpunim me këshilltaren e komunës së Colornos, Maria Grazia Delmiglio.

Dy shqiptarët Emiliano Blliku e Endrit Demrozi  drejtues të një restoranti në zonën e Colornos ia janë bashkuar shumë bashkatdhetarëve të tyre në misione humanitare për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Ata u kanë ofruar vaket fals një shtëpie të moshuarish në Parma. Një gjest ky që është përshëndetur nga komuniteti italian në Parma.

Gazetat lokale në Itali kanë vlerësuar se ky veprim i shqiptarëve nxjerr edhe më shumë në pah natyrën bujare të shqiptarëve dhe i bën ata pasardhës të denjë të Nënë Terezës dhe misionit të saj për të ndihmuar njerëzit në nevojë.

Emiliano Blliku e Endrit Demrozi drejtues të “Rrethit të Miqësisë” në Colorno, mundësuan vaktin e përgatitur prej tyre në Shtëpinë e Kujdesit, në bashkëpunim me këshilltaren e komunës së Colornos, Maria Grazia Delmiglio.

Dy shqiptarët Emiliano Blliku e Endrit Demrozi  drejtues të një restoranti në zonën e Colornos ia janë bashkuar shumë bashkatdhetarëve të tyre në misione humanitare për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Ata u kanë ofruar vaket fals një shtëpie të moshuarish në Parma. Një gjest ky që është përshëndetur nga komuniteti italian në Parma.

Gazetat lokale në Itali kanë vlerësuar se ky veprim i shqiptarëve nxjerr edhe më shumë në pah natyrën bujare të shqiptarëve dhe i bën ata pasardhës të denjë të Nënë Terezës dhe misionit të saj për të ndihmuar njerëzit në nevojë.

Emiliano Blliku e Endrit Demrozi drejtues të “Rrethit të Miqësisë” në Colorno, mundësuan vaktin e përgatitur prej tyre në Shtëpinë e Kujdesit, në bashkëpunim me këshilltaren e komunës së Colornos, Maria Grazia Delmiglio.