Situata koronavirus / Amazon do të punësojë edhe 75 mijë punëtorë të tjerë

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Situata koronavirus / Amazon do të punësojë edhe 75 mijë punëtorë të tjerë

Amazon ka deklaruar se do të punësojë 75,000 punëtorë shtesë në objektet e saj, në krye të 100,000 pozicioneve të reja që krijoi muajin e kaluar, tha ndërmarrja të hënën.

Në mars, kompania tha se do të punësojë punëtorë në depo shtesë dhe punëtorë të ofrimit në të gjithë vendin, mes një rritje të blerjeve në internet gjatë shpërthimit të koronavirusit. Që atëherë, Amazon tha se ka punësuar më shumë se 100,000 punonjës të rinj dhe, si rezultat, po punon akoma më shumë për të ndihmuar në përmbushjen e urdhrave.

Ndërsa vazhdon të punësojë më shumë punëtorë, Amazon gjithashtu ka rritur pagën në orë të punonjësve dhe dyfishoi pagën jashtë orarit për punëtorët e depove. Deri në fund të muajit prill, punëtorët e depove dhe ato të ofrimit mund të fitojnë një shtesë prej 2 dollarësh në orë në Sh.B.A, 2 £ në orë në Mbretërinë e Bashkuar, dhe afërsisht 2 € në orë në shumë vende të BE-së. Amazon aktualisht paguan 15 dollarë në orë ose më shumë në disa zona të Sh.B.A. për depo dhe punë dorëzimi.

Burimi origjinal, këtu:

Amazon ka deklaruar se do të punësojë 75,000 punëtorë shtesë në objektet e saj, në krye të 100,000 pozicioneve të reja që krijoi muajin e kaluar, tha ndërmarrja të hënën.

Në mars, kompania tha se do të punësojë punëtorë në depo shtesë dhe punëtorë të ofrimit në të gjithë vendin, mes një rritje të blerjeve në internet gjatë shpërthimit të koronavirusit. Që atëherë, Amazon tha se ka punësuar më shumë se 100,000 punonjës të rinj dhe, si rezultat, po punon akoma më shumë për të ndihmuar në përmbushjen e urdhrave.

Ndërsa vazhdon të punësojë më shumë punëtorë, Amazon gjithashtu ka rritur pagën në orë të punonjësve dhe dyfishoi pagën jashtë orarit për punëtorët e depove. Deri në fund të muajit prill, punëtorët e depove dhe ato të ofrimit mund të fitojnë një shtesë prej 2 dollarësh në orë në Sh.B.A, 2 £ në orë në Mbretërinë e Bashkuar, dhe afërsisht 2 € në orë në shumë vende të BE-së. Amazon aktualisht paguan 15 dollarë në orë ose më shumë në disa zona të Sh.B.A. për depo dhe punë dorëzimi.

Burimi origjinal, këtu:

Amazon ka deklaruar se do të punësojë 75,000 punëtorë shtesë në objektet e saj, në krye të 100,000 pozicioneve të reja që krijoi muajin e kaluar, tha ndërmarrja të hënën.

Në mars, kompania tha se do të punësojë punëtorë në depo shtesë dhe punëtorë të ofrimit në të gjithë vendin, mes një rritje të blerjeve në internet gjatë shpërthimit të koronavirusit. Që atëherë, Amazon tha se ka punësuar më shumë se 100,000 punonjës të rinj dhe, si rezultat, po punon akoma më shumë për të ndihmuar në përmbushjen e urdhrave.

Ndërsa vazhdon të punësojë më shumë punëtorë, Amazon gjithashtu ka rritur pagën në orë të punonjësve dhe dyfishoi pagën jashtë orarit për punëtorët e depove. Deri në fund të muajit prill, punëtorët e depove dhe ato të ofrimit mund të fitojnë një shtesë prej 2 dollarësh në orë në Sh.B.A, 2 £ në orë në Mbretërinë e Bashkuar, dhe afërsisht 2 € në orë në shumë vende të BE-së. Amazon aktualisht paguan 15 dollarë në orë ose më shumë në disa zona të Sh.B.A. për depo dhe punë dorëzimi.

Burimi origjinal, këtu: