SHBA / Festivali me këngë shqiptare organizohet virtualisht

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

SHBA / Festivali me këngë shqiptare organizohet virtualisht

Festivali i Traditës së Këngëve dhe Valleve Popullore, me pjesëmarrjen e grupeve valltare nga SHBA-ja dhe Kanada-ja, këtë vit organizohet në menyrë virtuale, për shkak të pandemisë COVID-19. Festivali i përvitshëm organizohet nga Albanian Heritage Foundation, në bashkëpunim me shoqatat dhe anëtarët e palodhur të Diasporës, dhe ka për qëllim ruajtjen e traditave kombëtare.

Videoja e festivalit virtual është hedhur nga Dr. Ardian Kraja një nga ideatorët e këtij festivali. Ky aktivitet edhe pse i realizuar në kushte të vështira ka promovuar vlerat artistike dhe kulturore të Shqipërisë. Performancat e artistëve ishin realizuar me shumë pasion dhe dashuri dhe kishin larmishmëri nga të gjitha trevat e Shqipërisë.

Për më shumë shikoni videon, këtu:

Festivali i Traditës së Këngëve dhe Valleve Popullore, me pjesëmarrjen e grupeve valltare nga SHBA-ja dhe Kanada-ja, këtë vit organizohet në menyrë virtuale, për shkak të pandemisë COVID-19. Festivali i përvitshëm organizohet nga Albanian Heritage Foundation, në bashkëpunim me shoqatat dhe anëtarët e palodhur të Diasporës, dhe ka për qëllim ruajtjen e traditave kombëtare.

Videoja e festivalit virtual është hedhur nga Dr. Ardian Kraja një nga ideatorët e këtij festivali. Ky aktivitet edhe pse i realizuar në kushte të vështira ka promovuar vlerat artistike dhe kulturore të Shqipërisë. Performancat e artistëve ishin realizuar me shumë pasion dhe dashuri dhe kishin larmishmëri nga të gjitha trevat e Shqipërisë.

Për më shumë shikoni videon, këtu:

Festivali i Traditës së Këngëve dhe Valleve Popullore, me pjesëmarrjen e grupeve valltare nga SHBA-ja dhe Kanada-ja, këtë vit organizohet në menyrë virtuale, për shkak të pandemisë COVID-19. Festivali i përvitshëm organizohet nga Albanian Heritage Foundation, në bashkëpunim me shoqatat dhe anëtarët e palodhur të Diasporës, dhe ka për qëllim ruajtjen e traditave kombëtare.

Videoja e festivalit virtual është hedhur nga Dr. Ardian Kraja një nga ideatorët e këtij festivali. Ky aktivitet edhe pse i realizuar në kushte të vështira ka promovuar vlerat artistike dhe kulturore të Shqipërisë. Performancat e artistëve ishin realizuar me shumë pasion dhe dashuri dhe kishin larmishmëri nga të gjitha trevat e Shqipërisë.

Për më shumë shikoni videon, këtu: