Greqi / Vlerësim për këngëtaren shqiptare

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Greqi / Vlerësim për këngëtaren shqiptare

Dirigjentja, muzikantja, këngëtarja dhe anëtarja e Komunitetit Shqiptar të Selanikut Eljona Eleni Sinjari vlerësohet në Konkursin e Kompozimit të Këngës Korale për veprën e saj “Κοίτα με γλυκιά μου αγάπη” (Shikomë dashuria ime e ëmbël).

Vlerësimi i saj ishte i merituar dhe ka marre majftë vlerësime nga Komuniteti Shqiptar në Selanik.

Nëpërmjet një njoftimi në facebook ata kanë uruar këngëtaren shqiptare.

Postimi i plotë:

Dirigjentja, muzikantja, këngëtarja dhe anëtarja e Komunitetit Shqiptar të Selanikut Eljona Eleni Sinjari vlerësohet në Konkursin e Kompozimit të Këngës Korale për veprën e saj “Κοίτα με γλυκιά μου αγάπη” (Shikomë dashuria ime e ëmbël).

Vlerësimi i saj ishte i merituar dhe ka marre majftë vlerësime nga Komuniteti Shqiptar në Selanik.

Nëpërmjet një njoftimi në facebook ata kanë uruar këngëtaren shqiptare.

Postimi i plotë:

Dirigjentja, muzikantja, këngëtarja dhe anëtarja e Komunitetit Shqiptar të Selanikut Eljona Eleni Sinjari vlerësohet në Konkursin e Kompozimit të Këngës Korale për veprën e saj “Κοίτα με γλυκιά μου αγάπη” (Shikomë dashuria ime e ëmbël).

Vlerësimi i saj ishte i merituar dhe ka marre majftë vlerësime nga Komuniteti Shqiptar në Selanik.

Nëpërmjet një njoftimi në facebook ata kanë uruar këngëtaren shqiptare.

Postimi i plotë: