SHBA / Biznesmeni shqiptar: Jam në shërbim të komunitetit për të ndihmuar

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

SHBA / Biznesmeni shqiptar: Jam në shërbim të komunitetit për të ndihmuar

Biznesmeni shqiptar në Amerikë, Burim Zuta po jep kontributin e tij për të ndihmuar shqiptarët në New York të cilët janë prekur nga koronavirusi.

Në një lidhje me skype për RTV Ora, Zuta tha se disa biznese që i ka hapur po i përdor për të ndihmuar njerëzit dhe jo për të fituar.

Kam dërguar ushqime, maska, doreza, mjete dezinfektuese etj. Unë po shoh njerëz të ndryshëm, por normalisht kjo do zemër të madhe. Kështu që unë vetëm jam bazuar nga zemra, bamirësia rrjedh komplet prej familjes time që i kemi shërbyer kombit tonë. Edhe këtu mu dha rasti dhe jam krenar që ti shërbej këtij shteti”, u shpreh ai.

ZUTA tha se në këtë rast kriza ka kapur gjithë botën. “Nuk krahasohet leku, dollari me jetën e njerëzve. Disa nga bizneset që kam hapur në shërbim të popullit, jo të për të fituar. Gjithçka është e ngrirë. Të dalësh jashtë të merr frika, nuk ka lëvizje. Jemi në shërbim të popullit. Si jemi për shqiptarët këtu jemi edhe në shërbim të kombit.  Po mundohemi që ti shërbejmë edhe kombit. Kombi nuk është se ka vetëm krizën financiare. Akoma kemi probleme më të mëdha. Shumica jonë mendjen e kemi dhe po japim mbështetjen maksimale qeverisë shqiptare, kosovare” u shpreh ai.

Burimi origjinal këtu:  

Biznesmeni shqiptar në Amerikë, Burim Zuta po jep kontributin e tij për të ndihmuar shqiptarët në New York të cilët janë prekur nga koronavirusi.

Në një lidhje me skype për RTV Ora, Zuta tha se disa biznese që i ka hapur po i përdor për të ndihmuar njerëzit dhe jo për të fituar.

Kam dërguar ushqime, maska, doreza, mjete dezinfektuese etj. Unë po shoh njerëz të ndryshëm, por normalisht kjo do zemër të madhe. Kështu që unë vetëm jam bazuar nga zemra, bamirësia rrjedh komplet prej familjes time që i kemi shërbyer kombit tonë. Edhe këtu mu dha rasti dhe jam krenar që ti shërbej këtij shteti”, u shpreh ai.

ZUTA tha se në këtë rast kriza ka kapur gjithë botën. “Nuk krahasohet leku, dollari me jetën e njerëzve. Disa nga bizneset që kam hapur në shërbim të popullit, jo të për të fituar. Gjithçka është e ngrirë. Të dalësh jashtë të merr frika, nuk ka lëvizje. Jemi në shërbim të popullit. Si jemi për shqiptarët këtu jemi edhe në shërbim të kombit.  Po mundohemi që ti shërbejmë edhe kombit. Kombi nuk është se ka vetëm krizën financiare. Akoma kemi probleme më të mëdha. Shumica jonë mendjen e kemi dhe po japim mbështetjen maksimale qeverisë shqiptare, kosovare” u shpreh ai.

Burimi origjinal këtu:  

Biznesmeni shqiptar në Amerikë, Burim Zuta po jep kontributin e tij për të ndihmuar shqiptarët në New York të cilët janë prekur nga koronavirusi.

Në një lidhje me skype për RTV Ora, Zuta tha se disa biznese që i ka hapur po i përdor për të ndihmuar njerëzit dhe jo për të fituar.

Kam dërguar ushqime, maska, doreza, mjete dezinfektuese etj. Unë po shoh njerëz të ndryshëm, por normalisht kjo do zemër të madhe. Kështu që unë vetëm jam bazuar nga zemra, bamirësia rrjedh komplet prej familjes time që i kemi shërbyer kombit tonë. Edhe këtu mu dha rasti dhe jam krenar që ti shërbej këtij shteti”, u shpreh ai.

ZUTA tha se në këtë rast kriza ka kapur gjithë botën. “Nuk krahasohet leku, dollari me jetën e njerëzve. Disa nga bizneset që kam hapur në shërbim të popullit, jo të për të fituar. Gjithçka është e ngrirë. Të dalësh jashtë të merr frika, nuk ka lëvizje. Jemi në shërbim të popullit. Si jemi për shqiptarët këtu jemi edhe në shërbim të kombit.  Po mundohemi që ti shërbejmë edhe kombit. Kombi nuk është se ka vetëm krizën financiare. Akoma kemi probleme më të mëdha. Shumica jonë mendjen e kemi dhe po japim mbështetjen maksimale qeverisë shqiptare, kosovare” u shpreh ai.

Burimi origjinal këtu: