Turqi / Shqiptarëve që u ka përfunduar afati e qëndrimit nuk do të penalizohen

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Turqi / Shqiptarëve që u ka përfunduar afati e qëndrimit nuk do të penalizohen

Ministria e Jashtme e Turqisë ka bërë të ditur se shtetasve të huaj që ndodhen në Turqi dhe që u mbaron viza ose koha e përkohshme e qëndrimit pa viza në këtë periudhë nuk do të penalizohen.

Lajmin e ka bërë të ditur nërmjet një postimi në faqen facebook Ambasada Shqiptare në Turqi ku thekson se këta personat të cilëve u ka përfunduar afati i qëndrimit nuk do të gjobiten deri në përfundim të situatës, pastaj do të vazhdojnë proçedurat normale.  

Situata që është krijuar nga COVID-19 ka bërë që fluturimet ndërkombëtare të anullohen. 

Postimi i plotë i Ambasadës. 

 

Ministria e Jashtme e Turqisë ka bërë të ditur se shtetasve të huaj që ndodhen në Turqi dhe që u mbaron viza ose koha e përkohshme e qëndrimit pa viza në këtë periudhë nuk do të penalizohen.

Lajmin e ka bërë të ditur nërmjet një postimi në faqen facebook Ambasada Shqiptare në Turqi ku thekson se këta personat të cilëve u ka përfunduar afati i qëndrimit nuk do të gjobiten deri në përfundim të situatës, pastaj do të vazhdojnë proçedurat normale.  

Situata që është krijuar nga COVID-19 ka bërë që fluturimet ndërkombëtare të anullohen. 

Postimi i plotë i Ambasadës. 

 

Ministria e Jashtme e Turqisë ka bërë të ditur se shtetasve të huaj që ndodhen në Turqi dhe që u mbaron viza ose koha e përkohshme e qëndrimit pa viza në këtë periudhë nuk do të penalizohen.

Lajmin e ka bërë të ditur nërmjet një postimi në faqen facebook Ambasada Shqiptare në Turqi ku thekson se këta personat të cilëve u ka përfunduar afati i qëndrimit nuk do të gjobiten deri në përfundim të situatës, pastaj do të vazhdojnë proçedurat normale.  

Situata që është krijuar nga COVID-19 ka bërë që fluturimet ndërkombëtare të anullohen. 

Postimi i plotë i Ambasadës.