Rita Ora i bashkohet iniciativës së artistëve të Diasporës “Një kafe si flutur”

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Rita Ora i bashkohet iniciativës së artistëve të Diasporës “Një kafe si flutur”


Fushata sensibilizuese “Një kafe si flutur” bashkon artistët e Diasporës shqiptare në luftën kundër COVID-19 në Republikën e Kosovës me synim ngritjen e fondeve për shëndetësinë dhe rritjen e ndërgjegjësimit qytetar ndaj COVID-19. Së fundmi, kësaj nisme i është bashkuar edhe artistja e suksesshme Rita Ora. Në kuadër të nismës, ajo ka përshëndetur me një video të gjithë shqiptarët nëpërmjet një postimi në instagram.

“Përshëndetje gjithësecilit, jam Rita Ora dhe kam një mesazh të rëndësishëm për ju: “Një kafe si flutur” është një iniciativë për të rritur fondet për të ndihmuar rastet me coronavirus në Kosovë. Mos dilni jashtë për një kafe, rrini në shtëpi dhe ndihoni rastet me coronavirus në Kosovë. Një kafe si flutur. Të dua”, thotë artistja me ramë botërore përgjatë videos.

Burimi origjinal, këtu:


Fushata sensibilizuese “Një kafe si flutur” bashkon artistët e Diasporës shqiptare në luftën kundër COVID-19 në Republikën e Kosovës me synim ngritjen e fondeve për shëndetësinë dhe rritjen e ndërgjegjësimit qytetar ndaj COVID-19. Së fundmi, kësaj nisme i është bashkuar edhe artistja e suksesshme Rita Ora. Në kuadër të nismës, ajo ka përshëndetur me një video të gjithë shqiptarët nëpërmjet një postimi në instagram.

“Përshëndetje gjithësecilit, jam Rita Ora dhe kam një mesazh të rëndësishëm për ju: “Një kafe si flutur” është një iniciativë për të rritur fondet për të ndihmuar rastet me coronavirus në Kosovë. Mos dilni jashtë për një kafe, rrini në shtëpi dhe ndihoni rastet me coronavirus në Kosovë. Një kafe si flutur. Të dua”, thotë artistja me ramë botërore përgjatë videos.

Burimi origjinal, këtu:


Fushata sensibilizuese “Një kafe si flutur” bashkon artistët e Diasporës shqiptare në luftën kundër COVID-19 në Republikën e Kosovës me synim ngritjen e fondeve për shëndetësinë dhe rritjen e ndërgjegjësimit qytetar ndaj COVID-19. Së fundmi, kësaj nisme i është bashkuar edhe artistja e suksesshme Rita Ora. Në kuadër të nismës, ajo ka përshëndetur me një video të gjithë shqiptarët nëpërmjet një postimi në instagram.

“Përshëndetje gjithësecilit, jam Rita Ora dhe kam një mesazh të rëndësishëm për ju: “Një kafe si flutur” është një iniciativë për të rritur fondet për të ndihmuar rastet me coronavirus në Kosovë. Mos dilni jashtë për një kafe, rrini në shtëpi dhe ndihoni rastet me coronavirus në Kosovë. Një kafe si flutur. Të dua”, thotë artistja me ramë botërore përgjatë videos.

Burimi origjinal, këtu: