Britani / Detina dhe Argita Zalli libër falas me këshilla për sëmundjet tumorale

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Britani / Detina dhe Argita Zalli libër falas me këshilla për sëmundjet tumorale

Dy motrat shkencëtare, Argita dhe Detina Zalli të cilët gjatë këtyre ditëve të pandemisë kanë qenë prezente në media dhe rrjete sociale me këshilla dhe informacione të detajuara për virusin COVID-19, botojnë për herë të parë një libër me këshilla për sëmundjet tumoriale.

Mungesa e informacioneve lidhur me këto sëmundje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe sfidat e luftimi të sëmundjeve tumorale i ka nxitur dy shkencëtaret Zalli të botojnë librin “Afërdita ime”, i cili do t’i vijë në ndihmë të gjithë bashëkombësve të tyre.

Lajmin e ka bërë të ditur publikimi në rrjetin social “Facebook”, Argita Zalli e cila shkruan se ky libër do tu mundësojë njerëzve që të besojnë më shumë në vete, të përmirësojnë stilin e jetës si dhe të rrisin sistemin e imunitet në përballjen me këtë sëmundje.

Libri do të publikohet nesër dhe do të jetë falas për të gjithë ata të cilët kanë nevojë.

Motrat nga Patosi janë sot emër i rëndësishëm i shkencës botërore, ato janë të angazhuara edhe në kryerjen e studimeve për gjetjen e një ilaçi kundër kancerit. Argita është eksperte në fushën e Imunologjisë ndërsa Detina në fushën e Biologjisë Molekulare.

Dy motrat shkencëtare, Argita dhe Detina Zalli të cilët gjatë këtyre ditëve të pandemisë kanë qenë prezente në media dhe rrjete sociale me këshilla dhe informacione të detajuara për virusin COVID-19, botojnë për herë të parë një libër me këshilla për sëmundjet tumoriale.

Mungesa e informacioneve lidhur me këto sëmundje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe sfidat e luftimi të sëmundjeve tumorale i ka nxitur dy shkencëtaret Zalli të botojnë librin “Afërdita ime”, i cili do t’i vijë në ndihmë të gjithë bashëkombësve të tyre.

Lajmin e ka bërë të ditur publikimi në rrjetin social “Facebook”, Argita Zalli e cila shkruan se ky libër do tu mundësojë njerëzve që të besojnë më shumë në vete, të përmirësojnë stilin e jetës si dhe të rrisin sistemin e imunitet në përballjen me këtë sëmundje.

Libri do të publikohet nesër dhe do të jetë falas për të gjithë ata të cilët kanë nevojë.

Motrat nga Patosi janë sot emër i rëndësishëm i shkencës botërore, ato janë të angazhuara edhe në kryerjen e studimeve për gjetjen e një ilaçi kundër kancerit. Argita është eksperte në fushën e Imunologjisë ndërsa Detina në fushën e Biologjisë Molekulare.

Dy motrat shkencëtare, Argita dhe Detina Zalli të cilët gjatë këtyre ditëve të pandemisë kanë qenë prezente në media dhe rrjete sociale me këshilla dhe informacione të detajuara për virusin COVID-19, botojnë për herë të parë një libër me këshilla për sëmundjet tumoriale.

Mungesa e informacioneve lidhur me këto sëmundje në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe sfidat e luftimi të sëmundjeve tumorale i ka nxitur dy shkencëtaret Zalli të botojnë librin “Afërdita ime”, i cili do t’i vijë në ndihmë të gjithë bashëkombësve të tyre.

Lajmin e ka bërë të ditur publikimi në rrjetin social “Facebook”, Argita Zalli e cila shkruan se ky libër do tu mundësojë njerëzve që të besojnë më shumë në vete, të përmirësojnë stilin e jetës si dhe të rrisin sistemin e imunitet në përballjen me këtë sëmundje.

Libri do të publikohet nesër dhe do të jetë falas për të gjithë ata të cilët kanë nevojë.

Motrat nga Patosi janë sot emër i rëndësishëm i shkencës botërore, ato janë të angazhuara edhe në kryerjen e studimeve për gjetjen e një ilaçi kundër kancerit. Argita është eksperte në fushën e Imunologjisë ndërsa Detina në fushën e Biologjisë Molekulare.