Shkollat e gjuhës shqipe mësim online për fëmijët shqiptarë

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

Shkollat e gjuhës shqipe mësim online për fëmijët shqiptarë

Pandemia e shkaktuar nga virusi COVID-19 ka detyruar qeveritë të pezullojnë procesin mësimor. Nisur nga kjo situatë, në shumë vende të botës mësimi po zhvillohet online.

Kjo formë e re mësimdhënies po praktikohet edhe nga mësuesit e shkollave shqipe në Diasporë.

Së fundmi, nxënësit e Shkollës Shqipe në Patra të Greqisë, pas një shkëputjeje kanë nisur sërish mësimin e gjuhës dhe kulturës shqiptare.

Mësuesja Kristiana Veliu, përmes një publikimi në rrjetet sociale, ka treguar për zhvillimin e një ore mësimore online.

“Me sukses të plotë, dita e parë e mësimit shqip online me fëmijët e Diasporës, pas një pushimi të gjatë për arsye të njohura. Në sytë tuaj, shikoja mungesën e kësaj nisme dhe ndërkohë etjen për të vazhduar, pikërisht aty ku e kishim lënë mësimin, për të vazhduar rregullisht edhe pse në kushte të tilla”, ka shkruar ajo.

Mësimi online po praktikohen edhe nga shkollat shqiptare në Zvicër.

Burimi origjina këtu:

Pandemia e shkaktuar nga virusi COVID-19 ka detyruar qeveritë të pezullojnë procesin mësimor. Nisur nga kjo situatë, në shumë vende të botës mësimi po zhvillohet online.

Kjo formë e re mësimdhënies po praktikohet edhe nga mësuesit e shkollave shqipe në Diasporë.

Së fundmi, nxënësit e Shkollës Shqipe në Patra të Greqisë, pas një shkëputjeje kanë nisur sërish mësimin e gjuhës dhe kulturës shqiptare.

Mësuesja Kristiana Veliu, përmes një publikimi në rrjetet sociale, ka treguar për zhvillimin e një ore mësimore online.

“Me sukses të plotë, dita e parë e mësimit shqip online me fëmijët e Diasporës, pas një pushimi të gjatë për arsye të njohura. Në sytë tuaj, shikoja mungesën e kësaj nisme dhe ndërkohë etjen për të vazhduar, pikërisht aty ku e kishim lënë mësimin, për të vazhduar rregullisht edhe pse në kushte të tilla”, ka shkruar ajo.

Mësimi online po praktikohen edhe nga shkollat shqiptare në Zvicër.

Burimi origjina këtu:

Pandemia e shkaktuar nga virusi COVID-19 ka detyruar qeveritë të pezullojnë procesin mësimor. Nisur nga kjo situatë, në shumë vende të botës mësimi po zhvillohet online.

Kjo formë e re mësimdhënies po praktikohet edhe nga mësuesit e shkollave shqipe në Diasporë.

Së fundmi, nxënësit e Shkollës Shqipe në Patra të Greqisë, pas një shkëputjeje kanë nisur sërish mësimin e gjuhës dhe kulturës shqiptare.

Mësuesja Kristiana Veliu, përmes një publikimi në rrjetet sociale, ka treguar për zhvillimin e një ore mësimore online.

“Me sukses të plotë, dita e parë e mësimit shqip online me fëmijët e Diasporës, pas një pushimi të gjatë për arsye të njohura. Në sytë tuaj, shikoja mungesën e kësaj nisme dhe ndërkohë etjen për të vazhduar, pikërisht aty ku e kishim lënë mësimin, për të vazhduar rregullisht edhe pse në kushte të tilla”, ka shkruar ajo.

Mësimi online po praktikohen edhe nga shkollat shqiptare në Zvicër.

Burimi origjina këtu: