COVID -19 / Ambasada holandeze ndihma në komunitet

E shtunë, 20 Prill, 2024
E shtunë, 20 Prill, 2024

COVID -19 / Ambasada holandeze ndihma në komunitet

Ambasada holandeze në Tiranë ka dhënë kontributin e saj në komunitet gjatë këtyre ditëve të vështira të krijuara për shkak të pandemisë.

Ambasadorja Guusje Korthals Altes dhe stafi i ngushtë i saj i janë bashkuar nismës se dhurimit vullnetar te ushqimeve për familjet në nevojë. Në mesazhin e saj  në facebook ambasadorja ka shkruar  ”Jemi shumë të lumtur që po bëjmë një donacion të tillë dhe ftojmë të gjitha organizatat që të na bashkohen në këtë nisme”.

Ambasada holandeze në Tiranë ka dhënë kontributin e saj në komunitet gjatë këtyre ditëve të vështira të krijuara për shkak të pandemisë.

Ambasadorja Guusje Korthals Altes dhe stafi i ngushtë i saj i janë bashkuar nismës se dhurimit vullnetar te ushqimeve për familjet në nevojë. Në mesazhin e saj  në facebook ambasadorja ka shkruar  ”Jemi shumë të lumtur që po bëjmë një donacion të tillë dhe ftojmë të gjitha organizatat që të na bashkohen në këtë nisme”.

Ambasada holandeze në Tiranë ka dhënë kontributin e saj në komunitet gjatë këtyre ditëve të vështira të krijuara për shkak të pandemisë.

Ambasadorja Guusje Korthals Altes dhe stafi i ngushtë i saj i janë bashkuar nismës se dhurimit vullnetar te ushqimeve për familjet në nevojë. Në mesazhin e saj  në facebook ambasadorja ka shkruar  ”Jemi shumë të lumtur që po bëjmë një donacion të tillë dhe ftojmë të gjitha organizatat që të na bashkohen në këtë nisme”.