“Rame & Friends” nisma e tenorit me yjet e muzikës lirike shqiptare

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

“Rame & Friends” nisma e tenorit me yjet e muzikës lirike shqiptare

Tenori i njohur shqiptare Ramë Lahaj në këto ditë të vështira karantine ka filluar një nismë solidariteti, “Rame & Friends një sesion në karantinë”, ku do të interpretojë on line se bashku me miqtë e tij artistë të shprëndarë në gjithë botën.

Në profilin e tij në facebook tenori i njohur ka shkruar : “E di, po na mungon rutina, vizitat tek familjarët e miqtë, por kjo është mënyra e vetme për të fituar këtë betejë, andaj keni kujdes rrini në shtëpi dhe kështu shpëtoni jetën tuaj, të fëmijëve tuaj por edhe të më të dashurve të tjerë. Ndërkaq unë së bashku me miqtë e mi ju premtoj që do t’ju këndojmë sa të doni, vetëm premtoni se do të rrini në shtëpi!

Në videon e parë që ka publikuar ai interpreton me sopranon e njohur shqiptare duetin “Me lule t’bukura” të kompozitorit Tish Daija.

 

Tenori i njohur shqiptare Ramë Lahaj në këto ditë të vështira karantine ka filluar një nismë solidariteti, “Rame & Friends një sesion në karantinë”, ku do të interpretojë on line se bashku me miqtë e tij artistë të shprëndarë në gjithë botën.

Në profilin e tij në facebook tenori i njohur ka shkruar : “E di, po na mungon rutina, vizitat tek familjarët e miqtë, por kjo është mënyra e vetme për të fituar këtë betejë, andaj keni kujdes rrini në shtëpi dhe kështu shpëtoni jetën tuaj, të fëmijëve tuaj por edhe të më të dashurve të tjerë. Ndërkaq unë së bashku me miqtë e mi ju premtoj që do t’ju këndojmë sa të doni, vetëm premtoni se do të rrini në shtëpi!

Në videon e parë që ka publikuar ai interpreton me sopranon e njohur shqiptare duetin “Me lule t’bukura” të kompozitorit Tish Daija.

 

Tenori i njohur shqiptare Ramë Lahaj në këto ditë të vështira karantine ka filluar një nismë solidariteti, “Rame & Friends një sesion në karantinë”, ku do të interpretojë on line se bashku me miqtë e tij artistë të shprëndarë në gjithë botën.

Në profilin e tij në facebook tenori i njohur ka shkruar : “E di, po na mungon rutina, vizitat tek familjarët e miqtë, por kjo është mënyra e vetme për të fituar këtë betejë, andaj keni kujdes rrini në shtëpi dhe kështu shpëtoni jetën tuaj, të fëmijëve tuaj por edhe të më të dashurve të tjerë. Ndërkaq unë së bashku me miqtë e mi ju premtoj që do t’ju këndojmë sa të doni, vetëm premtoni se do të rrini në shtëpi!

Në videon e parë që ka publikuar ai interpreton me sopranon e njohur shqiptare duetin “Me lule t’bukura” të kompozitorit Tish Daija.