Samsungu apo iPhone më i mirë? Ja faktet

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Samsungu apo iPhone më i mirë? Ja faktet

Për ta vendosur njëherë e mirë fituesin, janë marrë në krahasim celularët Iphone 11
dhe i sapo nxjerri në treg: Samsung Galaxy S20.

Ekran më i madh

S20 ka një ekran 6.2 inç, ndërkohë Iphone 11 e ka ekranin 6 inç
Ekrani i Samsung nuk kufizohet nga asgjë, ndërkohë Iphone ka një të prerë.

Sensori i kameras është më i madh tek Samsung

Ndërkohë që Iphone e ka rezolucionin e kamerës 12 megapixel, Samsung-ut i
shkon deri në 108 megapixels.

Kamera e S20 zmadhon më shumë

Kamera e Iphone mund të zmadhojë deri në 10 herë, ndërkohë S20 ka aftësinë për
të zmadhuar një foto deri në 100 herë.
Kamera e Samsung ofron disa mundësi vetëm me një të shtypur butoni, ndërkohë
Iphone është i vakët nga opsionet.

Memorie më e lartë

Ndërkohë që Iphone në modelin bazë ofron 64GB në memorie, S20 ofron 128GB,
plus mundësinë e një karte SSD.

Mundësia për 5G

Asnjë Iphone nuk zotëron akoma aftësinë për lidhje 5G, ndërkohë S20 mund tua
ofrojë konsumatorëve këtë lehtësi.

Ekrani përditësohet më shpejt

Samsung shquhet për prodhimin e ekraneve të mirë, dhe këtë herë në S20 ka
vendosur një ekran që rifreskohet me shpejtësinë 120HZ, ndërsa Iphone i Apple
këtë shpejtësi e ka deri në 60HZ.

Siguri më e lartë dhe më e shpejtë

Të dy celularët ofrojnë mundësinë e një sensori të gishtit, për të siguruar të dhënat
e përdoruesit, por ndryshimi i Samsung është se këtë mundësi e ofron direkt në
xham, duke shkurtuar kohën, por dhe rritur sigurinë nëpërmjet një sensori të ri.

Mundësia për të karikuar pajise të tjera   

Të dy celularët mund të karikohen pa pasur nevojën e kabllove, por ndryshimin e bën sërish S20, që ofron mundësinë për t’i dhënë nga bateria e vet pajisjeve periferike si kufjeve etj, pa pasur nevojën e kabllove.

Burimi origjinal këtu.

 

Për ta vendosur njëherë e mirë fituesin, janë marrë në krahasim celularët Iphone 11
dhe i sapo nxjerri në treg: Samsung Galaxy S20.

Ekran më i madh

S20 ka një ekran 6.2 inç, ndërkohë Iphone 11 e ka ekranin 6 inç
Ekrani i Samsung nuk kufizohet nga asgjë, ndërkohë Iphone ka një të prerë.

Sensori i kameras është më i madh tek Samsung

Ndërkohë që Iphone e ka rezolucionin e kamerës 12 megapixel, Samsung-ut i
shkon deri në 108 megapixels.

Kamera e S20 zmadhon më shumë

Kamera e Iphone mund të zmadhojë deri në 10 herë, ndërkohë S20 ka aftësinë për
të zmadhuar një foto deri në 100 herë.
Kamera e Samsung ofron disa mundësi vetëm me një të shtypur butoni, ndërkohë
Iphone është i vakët nga opsionet.

Memorie më e lartë

Ndërkohë që Iphone në modelin bazë ofron 64GB në memorie, S20 ofron 128GB,
plus mundësinë e një karte SSD.

Mundësia për 5G

Asnjë Iphone nuk zotëron akoma aftësinë për lidhje 5G, ndërkohë S20 mund tua
ofrojë konsumatorëve këtë lehtësi.

Ekrani përditësohet më shpejt

Samsung shquhet për prodhimin e ekraneve të mirë, dhe këtë herë në S20 ka
vendosur një ekran që rifreskohet me shpejtësinë 120HZ, ndërsa Iphone i Apple
këtë shpejtësi e ka deri në 60HZ.

Siguri më e lartë dhe më e shpejtë

Të dy celularët ofrojnë mundësinë e një sensori të gishtit, për të siguruar të dhënat
e përdoruesit, por ndryshimi i Samsung është se këtë mundësi e ofron direkt në
xham, duke shkurtuar kohën, por dhe rritur sigurinë nëpërmjet një sensori të ri.

Mundësia për të karikuar pajise të tjera   

Të dy celularët mund të karikohen pa pasur nevojën e kabllove, por ndryshimin e bën sërish S20, që ofron mundësinë për t’i dhënë nga bateria e vet pajisjeve periferike si kufjeve etj, pa pasur nevojën e kabllove.

Burimi origjinal këtu.

 

Për ta vendosur njëherë e mirë fituesin, janë marrë në krahasim celularët Iphone 11
dhe i sapo nxjerri në treg: Samsung Galaxy S20.

Ekran më i madh

S20 ka një ekran 6.2 inç, ndërkohë Iphone 11 e ka ekranin 6 inç
Ekrani i Samsung nuk kufizohet nga asgjë, ndërkohë Iphone ka një të prerë.

Sensori i kameras është më i madh tek Samsung

Ndërkohë që Iphone e ka rezolucionin e kamerës 12 megapixel, Samsung-ut i
shkon deri në 108 megapixels.

Kamera e S20 zmadhon më shumë

Kamera e Iphone mund të zmadhojë deri në 10 herë, ndërkohë S20 ka aftësinë për
të zmadhuar një foto deri në 100 herë.
Kamera e Samsung ofron disa mundësi vetëm me një të shtypur butoni, ndërkohë
Iphone është i vakët nga opsionet.

Memorie më e lartë

Ndërkohë që Iphone në modelin bazë ofron 64GB në memorie, S20 ofron 128GB,
plus mundësinë e një karte SSD.

Mundësia për 5G

Asnjë Iphone nuk zotëron akoma aftësinë për lidhje 5G, ndërkohë S20 mund tua
ofrojë konsumatorëve këtë lehtësi.

Ekrani përditësohet më shpejt

Samsung shquhet për prodhimin e ekraneve të mirë, dhe këtë herë në S20 ka
vendosur një ekran që rifreskohet me shpejtësinë 120HZ, ndërsa Iphone i Apple
këtë shpejtësi e ka deri në 60HZ.

Siguri më e lartë dhe më e shpejtë

Të dy celularët ofrojnë mundësinë e një sensori të gishtit, për të siguruar të dhënat
e përdoruesit, por ndryshimi i Samsung është se këtë mundësi e ofron direkt në
xham, duke shkurtuar kohën, por dhe rritur sigurinë nëpërmjet një sensori të ri.

Mundësia për të karikuar pajise të tjera   

Të dy celularët mund të karikohen pa pasur nevojën e kabllove, por ndryshimin e bën sërish S20, që ofron mundësinë për t’i dhënë nga bateria e vet pajisjeve periferike si kufjeve etj, pa pasur nevojën e kabllove.

Burimi origjinal këtu.