Mastercard mbështet të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

E premte, 31 Mars, 2023
E premte, 31 Mars, 2023

Mastercard mbështet të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Mastercard, kompania lider në botë për shërbimet e pagesave, i është bashkuar kompanive të tjera ndërkombëtare që veprojnë në Shqipëri përmes ndihmës së dhënë për njerëzit e prekur nga tërmeti në Shqipëri.

Kompania njoftoi se nisur nga situata e krijuar pas tërmetit të 26 nëntorit, anuloi të gjitha aktivitetet e fund vitit që kishte planifikuar në Shqipëri, në mënyrë që të qëndronte pranë të gjithë të prekurve nga kjo tragjedi dhe t’u vijë në ndihmë njerëzve në nevojë.

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, donacionet do të mbështesin Emergjencat
Civile për të ndihmuar viktimat e tërmetit, si dhe entitetet qeveritare për të filluar
rindërtimin sa më shpejt të jetë e mundur.

Burimi origjinal këtu.

Mastercard, kompania lider në botë për shërbimet e pagesave, i është bashkuar kompanive të tjera ndërkombëtare që veprojnë në Shqipëri përmes ndihmës së dhënë për njerëzit e prekur nga tërmeti në Shqipëri.

Kompania njoftoi se nisur nga situata e krijuar pas tërmetit të 26 nëntorit, anuloi të gjitha aktivitetet e fund vitit që kishte planifikuar në Shqipëri, në mënyrë që të qëndronte pranë të gjithë të prekurve nga kjo tragjedi dhe t’u vijë në ndihmë njerëzve në nevojë.

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, donacionet do të mbështesin Emergjencat
Civile për të ndihmuar viktimat e tërmetit, si dhe entitetet qeveritare për të filluar
rindërtimin sa më shpejt të jetë e mundur.

Burimi origjinal këtu.