Koronavirusi / Lorik Cana, mesazh ndërgjegjësimi për bashkëatdhetarët

E shtunë, 18 Maj, 2024
E shtunë, 18 Maj, 2024

Koronavirusi / Lorik Cana, mesazh ndërgjegjësimi për bashkëatdhetarët

Ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare jep një mesazh ndërgjegjësimi për bashkëatdhetarët e tij në Shqipëri.

 

Pas Kinës, Italia ka regjistruar numrin më të lartë të viktimave dhe të prekurve nga pandemia e COVID-19. Figura të rëndësishme të Diasporës shqiptare atje, këto ditë kanë shpërndarë mesazhe ndërgjegjësimi për bashkëkombasit e tyre në Shqipëri.

Përmes një video të publikuar në rrjetet sociale nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Itali,  ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Lorik Cana, i bën thirrje qytetarëve të ruajnë veten dhe të tjerët duke respektuar masat dhe kujdesin thelbësor.

“Më mirë që tani të bëjmë secili nga një sforcë të madhe dhe të dalim nga kjo situatë sa më shpejt”, është shprehur Cana.

Ndërkohë, në një intervistë të dhënë për emisonin “Open”,  Cana ka folur më tej rreth situatës në vendin fqinj.

Sipas tij, ky është një detyrim moral i gjithsecilit dhe nuk duhet të nënvlerësohet. Shteti italian të shërbej si një model, në mënyrë që të bëhet më e mira dhe të kalohet kjo situatë sa më shpejtë dhe të sigurohet jeta e qindra, mijëra bashkëkombasve, përfundon ai.

Ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare jep një mesazh ndërgjegjësimi për bashkëatdhetarët e tij në Shqipëri.

 

Pas Kinës, Italia ka regjistruar numrin më të lartë të viktimave dhe të prekurve nga pandemia e COVID-19. Figura të rëndësishme të Diasporës shqiptare atje, këto ditë kanë shpërndarë mesazhe ndërgjegjësimi për bashkëkombasit e tyre në Shqipëri.

Përmes një video të publikuar në rrjetet sociale nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Itali,  ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Lorik Cana, i bën thirrje qytetarëve të ruajnë veten dhe të tjerët duke respektuar masat dhe kujdesin thelbësor.

“Më mirë që tani të bëjmë secili nga një sforcë të madhe dhe të dalim nga kjo situatë sa më shpejt”, është shprehur Cana.

Ndërkohë, në një intervistë të dhënë për emisonin “Open”,  Cana ka folur më tej rreth situatës në vendin fqinj.

Sipas tij, ky është një detyrim moral i gjithsecilit dhe nuk duhet të nënvlerësohet. Shteti italian të shërbej si një model, në mënyrë që të bëhet më e mira dhe të kalohet kjo situatë sa më shpejtë dhe të sigurohet jeta e qindra, mijëra bashkëkombasve, përfundon ai.

Ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare jep një mesazh ndërgjegjësimi për bashkëatdhetarët e tij në Shqipëri.

 

Pas Kinës, Italia ka regjistruar numrin më të lartë të viktimave dhe të prekurve nga pandemia e COVID-19. Figura të rëndësishme të Diasporës shqiptare atje, këto ditë kanë shpërndarë mesazhe ndërgjegjësimi për bashkëkombasit e tyre në Shqipëri.

Përmes një video të publikuar në rrjetet sociale nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Itali,  ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare, Lorik Cana, i bën thirrje qytetarëve të ruajnë veten dhe të tjerët duke respektuar masat dhe kujdesin thelbësor.

“Më mirë që tani të bëjmë secili nga një sforcë të madhe dhe të dalim nga kjo situatë sa më shpejt”, është shprehur Cana.

Ndërkohë, në një intervistë të dhënë për emisonin “Open”,  Cana ka folur më tej rreth situatës në vendin fqinj.

Sipas tij, ky është një detyrim moral i gjithsecilit dhe nuk duhet të nënvlerësohet. Shteti italian të shërbej si një model, në mënyrë që të bëhet më e mira dhe të kalohet kjo situatë sa më shpejtë dhe të sigurohet jeta e qindra, mijëra bashkëkombasve, përfundon ai.