HELLO – mbi 31,000 shqiptarë socializohen në këtë aplikacion gjatë izolimit

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

HELLO – mbi 31,000 shqiptarë socializohen në këtë aplikacion gjatë izolimit

Në mungesë të lirisë së lëvizjes dhe veçanërisht mbylljen e ambienteve publike, për shkak të masave parandaluese të vendosura nga qeveritë e shumë shteteve evropiane përfshirë Kosovën dhe Shqipërinë, duket se shqiptarët kane gjetur alternativën për t’u socializuar.

Aplikacioni “HELLO – Talk, Chat, Meet”, i zhvilluar në Kosovë, së fundmi ka filluar të depërtojë në disa tregje ndërkombëtare, ndërsa po shfrytëzohet në masë të madhe nga shqip-folësit anembanë botës për të kaluar kohën gjatë periudhës së vet-izolimit nga coronavirusi.

Aplikacioni HELLO po ndihmon qytetarët të kalojnë periudhën e vështirë të izolimit në shtëpi, duke ju mundësuar komunikimin me njerëz të rinj nga komforti i shtëpisë.

Më herët është raportuar se HELLO ka mundësuar edhe martesa ndërmjet shqiptarëve që jetojnë në vende të ndryshme botërore.

Ndryshe, HELLO është një aplikacion që ofron biseda të shkurta falas për të gjithë, duke i lidhur dy persona në mënyrë të rëndomtë në të njëjtën kohë, përmes audio-komunikimit nga e gjithë bota.

Aplikacioni shquhet për faktin se është zhvilluar plotësisht  brenda Kosovës dhe deri tani ka rezultuar i sukseshmëm në komunitetet shqiptare.

Sipas rrjeteve sociale, HELLO ka tejkaluar shifrën prej 500 milionë thirrje që nga publikimi i aplikacionit.

Burimi origjinal, këtu :

Në mungesë të lirisë së lëvizjes dhe veçanërisht mbylljen e ambienteve publike, për shkak të masave parandaluese të vendosura nga qeveritë e shumë shteteve evropiane përfshirë Kosovën dhe Shqipërinë, duket se shqiptarët kane gjetur alternativën për t’u socializuar.

Aplikacioni “HELLO – Talk, Chat, Meet”, i zhvilluar në Kosovë, së fundmi ka filluar të depërtojë në disa tregje ndërkombëtare, ndërsa po shfrytëzohet në masë të madhe nga shqip-folësit anembanë botës për të kaluar kohën gjatë periudhës së vet-izolimit nga coronavirusi.

Aplikacioni HELLO po ndihmon qytetarët të kalojnë periudhën e vështirë të izolimit në shtëpi, duke ju mundësuar komunikimin me njerëz të rinj nga komforti i shtëpisë.

Më herët është raportuar se HELLO ka mundësuar edhe martesa ndërmjet shqiptarëve që jetojnë në vende të ndryshme botërore.

Ndryshe, HELLO është një aplikacion që ofron biseda të shkurta falas për të gjithë, duke i lidhur dy persona në mënyrë të rëndomtë në të njëjtën kohë, përmes audio-komunikimit nga e gjithë bota.

Aplikacioni shquhet për faktin se është zhvilluar plotësisht  brenda Kosovës dhe deri tani ka rezultuar i sukseshmëm në komunitetet shqiptare.

Sipas rrjeteve sociale, HELLO ka tejkaluar shifrën prej 500 milionë thirrje që nga publikimi i aplikacionit.

Burimi origjinal, këtu :

Në mungesë të lirisë së lëvizjes dhe veçanërisht mbylljen e ambienteve publike, për shkak të masave parandaluese të vendosura nga qeveritë e shumë shteteve evropiane përfshirë Kosovën dhe Shqipërinë, duket se shqiptarët kane gjetur alternativën për t’u socializuar.

Aplikacioni “HELLO – Talk, Chat, Meet”, i zhvilluar në Kosovë, së fundmi ka filluar të depërtojë në disa tregje ndërkombëtare, ndërsa po shfrytëzohet në masë të madhe nga shqip-folësit anembanë botës për të kaluar kohën gjatë periudhës së vet-izolimit nga coronavirusi.

Aplikacioni HELLO po ndihmon qytetarët të kalojnë periudhën e vështirë të izolimit në shtëpi, duke ju mundësuar komunikimin me njerëz të rinj nga komforti i shtëpisë.

Më herët është raportuar se HELLO ka mundësuar edhe martesa ndërmjet shqiptarëve që jetojnë në vende të ndryshme botërore.

Ndryshe, HELLO është një aplikacion që ofron biseda të shkurta falas për të gjithë, duke i lidhur dy persona në mënyrë të rëndomtë në të njëjtën kohë, përmes audio-komunikimit nga e gjithë bota.

Aplikacioni shquhet për faktin se është zhvilluar plotësisht  brenda Kosovës dhe deri tani ka rezultuar i sukseshmëm në komunitetet shqiptare.

Sipas rrjeteve sociale, HELLO ka tejkaluar shifrën prej 500 milionë thirrje që nga publikimi i aplikacionit.

Burimi origjinal, këtu :