Angli / Emigrantët pa dokumente do të trajtohen si të tjerët

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Angli / Emigrantët pa dokumente do të trajtohen si të tjerët

Mjeku shqiptar me banim në Britaninë e Madhe, Fahri Seljmani në një intervistë të dhënë tregoi se të gjithë emigrantët që nuk janë të pajisur me dokumente, në rast të problemeve shëndetësore të shkaktuara nga koronavirusi do të trajtohen njëlloj si qytetarët britanikë.

Sipas tij, ata do të kenë të drejtë të kërkojnë ndihmën e shëndetit

“Edhe emigrantët e parregullt në Britani, në rast komplikacionesh nga Covid-19, kanë të drejtë të kërkojnë ndihmën e shëndetit publik”, deklaroi ai.

Seljmani tregon se COVID-19 është pjesë e familjes së virusëve, njëlloj si virusi SARS, i paraqitur në vitin 2003, por periudha e inkubimit të këtij virusi është më e gjatë gjë që paraqet rrezik për infektimin e të tjerëve.

Simptomat e këtij virusi shfaqen më vonë ndërkohë karakterisitka e tij bazohen në fyt, shpjegon eksperti i shëndetit publik.

Ndër të tjera, ai u bën thirrje qytetarëve që të mos shkaktojnë panik, por të marrin masat e duhura të kujdesit.

Aktulisht, mjeku shqiptar i emergjencës është i angazhuar në Spitalin Universitar North Middlesex në Londër. Ai, gjithashtu është dhe nënkryetar i shoqatës së mjekëve shqiptarë në Britaninë e Madhe ( UK Albanian Medical Society – UKAMS).

Burimi origjinal këtu:

 

 

Mjeku shqiptar me banim në Britaninë e Madhe, Fahri Seljmani në një intervistë të dhënë tregoi se të gjithë emigrantët që nuk janë të pajisur me dokumente, në rast të problemeve shëndetësore të shkaktuara nga koronavirusi do të trajtohen njëlloj si qytetarët britanikë.

Sipas tij, ata do të kenë të drejtë të kërkojnë ndihmën e shëndetit

“Edhe emigrantët e parregullt në Britani, në rast komplikacionesh nga Covid-19, kanë të drejtë të kërkojnë ndihmën e shëndetit publik”, deklaroi ai.

Seljmani tregon se COVID-19 është pjesë e familjes së virusëve, njëlloj si virusi SARS, i paraqitur në vitin 2003, por periudha e inkubimit të këtij virusi është më e gjatë gjë që paraqet rrezik për infektimin e të tjerëve.

Simptomat e këtij virusi shfaqen më vonë ndërkohë karakterisitka e tij bazohen në fyt, shpjegon eksperti i shëndetit publik.

Ndër të tjera, ai u bën thirrje qytetarëve që të mos shkaktojnë panik, por të marrin masat e duhura të kujdesit.

Aktulisht, mjeku shqiptar i emergjencës është i angazhuar në Spitalin Universitar North Middlesex në Londër. Ai, gjithashtu është dhe nënkryetar i shoqatës së mjekëve shqiptarë në Britaninë e Madhe ( UK Albanian Medical Society – UKAMS).

Burimi origjinal këtu:

 

 

Mjeku shqiptar me banim në Britaninë e Madhe, Fahri Seljmani në një intervistë të dhënë tregoi se të gjithë emigrantët që nuk janë të pajisur me dokumente, në rast të problemeve shëndetësore të shkaktuara nga koronavirusi do të trajtohen njëlloj si qytetarët britanikë.

Sipas tij, ata do të kenë të drejtë të kërkojnë ndihmën e shëndetit

“Edhe emigrantët e parregullt në Britani, në rast komplikacionesh nga Covid-19, kanë të drejtë të kërkojnë ndihmën e shëndetit publik”, deklaroi ai.

Seljmani tregon se COVID-19 është pjesë e familjes së virusëve, njëlloj si virusi SARS, i paraqitur në vitin 2003, por periudha e inkubimit të këtij virusi është më e gjatë gjë që paraqet rrezik për infektimin e të tjerëve.

Simptomat e këtij virusi shfaqen më vonë ndërkohë karakterisitka e tij bazohen në fyt, shpjegon eksperti i shëndetit publik.

Ndër të tjera, ai u bën thirrje qytetarëve që të mos shkaktojnë panik, por të marrin masat e duhura të kujdesit.

Aktulisht, mjeku shqiptar i emergjencës është i angazhuar në Spitalin Universitar North Middlesex në Londër. Ai, gjithashtu është dhe nënkryetar i shoqatës së mjekëve shqiptarë në Britaninë e Madhe ( UK Albanian Medical Society – UKAMS).

Burimi origjinal këtu: